گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي 4 عدد
آب ليموترش 5 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
كره 150 گرم
روغن زيتون 100 گرم
شير كم سديم 1 قاشق مرباخوري
گوجه برقاني قدري


طرز تهيه :

يکي دو عدد از پياز ها را رنده ميکنيم و از صافي رد ميکنيم بعد آب آنرا ميگيريم و آب پياز را با روغن زيتون و فلفل کوبيده مخلوط مينمائيم ، گوشت ها را نازک و کوچک مي بريم در مايه آب پياز مي خوابانيم فلفل و بقيه پياز را ظريف خلال ميکنيم با کره کمي سرخ مينمائيم بعد گوجه فرنگي را خرد ميکنيم و داخل آن ميريزيم ميگذاريم آهسته بجوشد تا پياز و فلفل نرم شود و سس آن غليظ گردد باندازه کافي به آن نمک ميزنيم گوشت ها را به سيخ کوچک فلزي يا چوبي ميکشيم تا به چدني را ميگذاريم داغ شود و کمي روغن زيتون در آن ميريزيم و دو طرف گوشت ها را در تابه کباب مينمائيم مايه پياز و فلفل را ته ديس مناسبي ميريزيم و سيخ ها را روي آن قرار ميدهيم و اطراف آنرا با ريحان تزئين مينمائيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست
__________________