گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي 2 عدد
پياز ريز سفيد 250 گرم
گوجه فرنگي 12 عدد
ماست ساده پر چرب 150 گرم
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
زعفران 1 قاشق مرباخوري
فلفل 1 قاشق مرباخوري
نمك قدري
طرز تهيه :
زعفران را در کمي آبجوش حل ميکنيم داخل ماست ميريزيم پياز رنده شده و فلفل کوبيده و آبليمو را اضافه ميکنيم و بهم ميزنيم ، گوشت ها را بشکل مکعبهاي کوچک بريده و در مايه ماست 10 تا 12 ساعت ميخوابانيم .
پيازها را پوست کنده ، فلفل را هم تکه تکه بريده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگي و پياز را يک در ميان به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم گوشتها را کباب کرده کباب ها را در ديس ميکشيم و روي آن کمي نمک مي پاشيم و کمي کره روي آن ها قرار ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست
فلفل سبز دلمه اي 2 عدد
پياز ريز سفيد 250 گرم
گوجه فرنگي 12 عدد
ماست ساده پر چرب 150 گرم
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
زعفران 1 قاشق مرباخوري
فلفل 1 قاشق مرباخوري
نمك قدري
طرز تهيه :
زعفران را در کمي آبجوش حل ميکنيم داخل ماست ميريزيم پياز رنده شده و فلفل کوبيده و آبليمو را اضافه ميکنيم و بهم ميزنيم ، گوشت ها را بشکل مکعبهاي کوچک بريده و در مايه ماست 10 تا 12 ساعت ميخوابانيم .
پيازها را پوست کنده ، فلفل را هم تکه تکه بريده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگي و پياز را يک در ميان به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم گوشتها را کباب کرده کباب ها را در ديس ميکشيم و روي آن کمي نمک مي پاشيم و کمي کره روي آن ها قرار ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست