Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionشارلوت شکلاتی Emptyشارلوت شکلاتی

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 12 تا 14 نفر :
* نان رولت اسفنجی : 2 عدد
* پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری و یک قاشق چایخوری
* آب سرد : یک سوم پیمانه
* پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه (3 قاشق سوپخوری)
* کره : 3 قاشق سوپخوری (60 گرم)
* آب ولرم : یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
* تخم مرغ ; 4 عدد
* شکر : یک دوم پیمانه ( 110 گرم) + یک چهارم پیمانه ( 55 گرم) برای سفیده ها
* وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
* کِرم تارتار : یک دوم قاشق چایخوری
* خامه فرم گرفته : 2 پیمانه (400 گرم)
* مارمالاد توت فرنگی : به میزان لازم
* پَرَک بادام برشته : به میزان لازم




طرز تهیه :
درون یک قالب کمربندی به قطر 25 سانت را کاغذ بیندازید و چرب کنید.
رولت های اسفنجی را با مارمالاد توت فرنگی رول کنید. البته نوع مارمالاد به دلخواه است، ولی بهتر است قرمز باشد. برای اینکه مارمالاد را راحت روی نان رولت بمالید، بهتر است آن را روی بخار آب گرم کنید.
سپس به کمک چاقوی ارّه ای، رولت ها را برش های یکدست بزنید.
سپس کف و اطراف قالب را با برش های رولت مارمالادی بپوشانید.
قالب آماده را کنار بگذارید.
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا کاملاً رقیق شود.
سپس پودر کاکائو را همراه کره روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود.
سپس یک دوم پیمانه آب ولرم را به این مخلوط بیفزایید و مرتب آن را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتی جوش آمد، ژلاتین حل شده را بیفزایید و مخلوط کنید.
مایه آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.
زرده های تخم مرغ را با یک دوم پیمانه شکر و وانیل آن قدر بزنید تا کِرِم رنگ شود و به تدریج مایه شکلاتی را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید.
سپس کرم تارتار و یک چهارم پیمانه شکر را به آن بیفزایید تا حدی که از ظرف نریزد.
خامه را هم جداگانه بزنید تا فُرم بگیرد.
سپس خامه و سفیده را با هم مخلوط کنید و مایه شکلاتی را به این دو مواد بیفزایید.
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و نیمی از مایه را روی رولت های چیده شده در قالب بریزید و روی آن را با پَرَک های بادام تُست شده بپاشید و روی بادام ها را لایه ای از برش های رولت بچینید.
* برای برشته کردن پَرَک بادام، می توانید آن را درون فر یا داخل قابلمه روی اجاق گاز، بدون روغن تفت دهید تا برشته شود.
در ادامه، بقیه مایه را روی رولت ها بریزید.
در آخر، روی مایه را برش های نان رولت را بچینید.
این دسر باید 8 ساعت در یخچال بماند تا ببندد و خودش را بگیرد.
سپس قبل از مصرف قالب را برگردانید و کمربند قالب را باز کنید و دسر را از قالب جدا کنید.
می توانید این دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionشارلوت شکلاتی EmptyRe: شارلوت شکلاتی

more_horiz
سلام سحر نازنینم 1
دستت درد نکنه
باید خیلی خوشمزه باشه
میخواستم یه خواهش کنم:میشه چند تا غذا و کیک با مایکوویو آموزش بدی؟
قبلا از لطف بی نهایتت سپاسگزارم 1 2 16

descriptionشارلوت شکلاتی EmptyRe: شارلوت شکلاتی

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر نازنینم 1
دستت درد نکنه
باید خیلی خوشمزه باشه
میخواستم یه خواهش کنم:میشه چند تا غذا و کیک با مایکوویو آموزش بدی؟
قبلا از لطف بی نهایتت سپاسگزارم 1 2 16


سلام گلم 1
مرسی خانومم 16
حتما برات می ذارم 26

descriptionشارلوت شکلاتی Emptyدلمه گوجه فرنگی با ماکروفر

more_horiz
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
گوجه فرنگی=5 عدد
سبزی دلمه=2/1 فنجان
برنج=2/1 فنجان
لپه=4/1 فنجان
پیاز داغ عسلی=3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
کره=35 گرم
زعفران=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 فنجان
فلفل و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 15-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده،پیازداغ،نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید) مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25-20 دقیقه با قدرت 100% در مایکروفر قرار می دهیم

میتونی بجای گوجه از بادمجون و فلفل هم استفاده کنی.

بازم چیزی پیدا کنم برات می ذارم گلم 2

descriptionشارلوت شکلاتی Emptyكيك شكلاتي ليواني(در مايكروويو)

more_horiz
مواد لازم:
آرد=4 قاشق غذاخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
شير=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد.

[You must be registered and logged in to see this image.]

2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.

[You must be registered and logged in to see this image.]

3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.

[You must be registered and logged in to see this image.]

4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند.

[You must be registered and logged in to see this image.]

. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد.

descriptionشارلوت شکلاتی Emptyدسر نسکافه در ماکروویو

more_horiz
مواد لازم:
1 قاشق مرباخوري سرپر نسكافه
80 گرم شكر
نصف ليوان شير
نصف قاشق چايخوري وانيل
نصف استكان آب
2 قاشق مرباخوري پودر ژلاتين
1 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه:
شير و شكر و نسكافه را با هم در ظرف گودي مخلوط مي كنيم تا شكر در شير حل شود. ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم سپس ژلاتين را با آب مخلوط كرده و مدت 20 ثانيه قدرت100% در مايكروويو مي گذاريم تا كاملاً ژلاتين در آب حل شود زرده تخم مرغ را با يك چنگال زده و به آرامي به مايه شير اضافه مي كنيم و مجدداً ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 40% بدون درپوش در مايكروويو مي گذاريم تا خامي زرده گرفته شود سپس ظرف را بيرون آورده و ژلاتين را به آن اضافه مي كنيم و مايه را در قالب مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا كرم بسته شود.

descriptionشارلوت شکلاتی Emptyکيک پرتقالی در مايکرويو

more_horiz
مواد لازم:
تخم مرغ =دو عدد
شیر =یک سوم فنجان
روغن مایع =دو قاشق غذا خوری
شربت پرتقال =نصف فنجان
آرد = یک و نیم فنجان
شکر= یک فنجان سر خالی
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کنید. شربت پرتقال و روغن مایع را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. آدر را به تدریج اضافه کنید. مواد را در ظرف 2 لیتری در دار مخصوص مایکرویو بریزید و به مدت 5 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.
*برای اطمینان از پخت کیک فقط کافی است روی آن را نگاه کنید در صورتی که روی کیک پخته باشد وسط ان هم حتما پخته است. در مایکرویو پخت از مرکز مواد شروع می شود. در صورتی که کیک را بیشتر از زمان لازم در مایکرویو قرار دهید وسط آن می سوزد در حالیکه در ظاهر هیچ تغییری دیده نمی شود.
*هنگام پختن کیک در مایکرویو در موادتان از طعم دهنده های قوی مثل پرتقال و وانیل استفاده کنید زیرا به علت کوتاهی زمان پخت ممکن است کیک، بوی مطبوعی نداشته باشد.

descriptionشارلوت شکلاتی Emptyکباب تابه ای با مایکروفر

more_horiz
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
کره=25 گرم
زعفران=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کنید و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران که قبلا در آب جوش حل کرده اید مخلوط کنید و خوب مایه را مالش دهید. سپس مخلوط را در یک دیس گرد مناسب پهن کند و آن را به شکل قطعات مستطیل شکل ببرید. کره را روی آن بگذارید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه ای ببرید و روی گوشت و دور دیس بچینید و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. نوش جانتان!

descriptionشارلوت شکلاتی EmptyRe: شارلوت شکلاتی

more_horiz
سحر خانم نمایشگاه شیرینی و شکلات را از دست نده دیدنی است.

descriptionشارلوت شکلاتی EmptyRe: شارلوت شکلاتی

more_horiz
سلام سحر عزیزم 1
وای یک دنیا ممنون
واقعا دستت درد نکنه 1 2 5

descriptionشارلوت شکلاتی EmptyRe: شارلوت شکلاتی

more_horiz
قربونت برم خانومم 1
قابل تو رو نداشت 6 بازم چیزی پیدا کنم برات می ذارم گلم 26
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply