[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آب: 3 تا 4 پيمانه
* نمک:2 قاشق سوپ خوری
* رشته پلویی یا سوپی:500 گرم
* کره :50 گرم
* پیاز: 5 عدد متوسط
* جعفری خرد كرده: 1 قاشق سوپ خوری
* روغن مایع :1 پیمانه
* گوشت سردست گوسفند: 1 کیلو
* پیازچه:2 عدد
* شیر ولرم: 1 پیمانه
* سس تند: 1 قاشق سوپ خوری
* سس گوجه فرنگی:1 قاشق سوپ خوری
* فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای بزرگ را آب كنيد و همراه دو قاشق سوپخوری پُر نمک، آب را جوش بياورید. سپس رشته را داخل آب بريزيد و اجازه دهید تا آب کمی بجوشد. سپس مواد را آبکش کنید و با آب سرد بشوید تا به هم نچسبد. کره را در ظرفی مناسب با حرارت ملایم آب كنيد، رشته را به آن بيفزاييد.
پیازها را خلال كنيد و با جعفری مخلوط کنید. قابلمه نسبتا گودی را انتخاب كنيد و روغن مایع را داخل آن بريزيد. پیازچه، پیاز و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهيد تا پیازها نرم شوند.
گوشتها را به ابعاد دلخواه برش دهيد و درون قابلمه بریزید. گوشت را هم20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی مواد را هم بزنید. اجازه دهید تا کاملاً آب گوشت كشيده شود. سپس شیر ولرم را داخل مواد بريزيد و تا زمانی که گوشت نرم شود و کاملاً بپزد، صبر کنید.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیازچه خردشده، نمک و فلفل قرمز،سیاه، سس تند، سس گوجه فرنگی را بيفزاييد. غذا را در ظرف مخصوص سرو بكشيد و همراه رشته ها سرو کنید.
مواد لازم :
* آب: 3 تا 4 پيمانه
* نمک:2 قاشق سوپ خوری
* رشته پلویی یا سوپی:500 گرم
* کره :50 گرم
* پیاز: 5 عدد متوسط
* جعفری خرد كرده: 1 قاشق سوپ خوری
* روغن مایع :1 پیمانه
* گوشت سردست گوسفند: 1 کیلو
* پیازچه:2 عدد
* شیر ولرم: 1 پیمانه
* سس تند: 1 قاشق سوپ خوری
* سس گوجه فرنگی:1 قاشق سوپ خوری
* فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای بزرگ را آب كنيد و همراه دو قاشق سوپخوری پُر نمک، آب را جوش بياورید. سپس رشته را داخل آب بريزيد و اجازه دهید تا آب کمی بجوشد. سپس مواد را آبکش کنید و با آب سرد بشوید تا به هم نچسبد. کره را در ظرفی مناسب با حرارت ملایم آب كنيد، رشته را به آن بيفزاييد.
پیازها را خلال كنيد و با جعفری مخلوط کنید. قابلمه نسبتا گودی را انتخاب كنيد و روغن مایع را داخل آن بريزيد. پیازچه، پیاز و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهيد تا پیازها نرم شوند.
گوشتها را به ابعاد دلخواه برش دهيد و درون قابلمه بریزید. گوشت را هم20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی مواد را هم بزنید. اجازه دهید تا کاملاً آب گوشت كشيده شود. سپس شیر ولرم را داخل مواد بريزيد و تا زمانی که گوشت نرم شود و کاملاً بپزد، صبر کنید.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیازچه خردشده، نمک و فلفل قرمز،سیاه، سس تند، سس گوجه فرنگی را بيفزاييد. غذا را در ظرف مخصوص سرو بكشيد و همراه رشته ها سرو کنید.