[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* ماکارونی حلزونی : 250 گرم
* لوبیا چیتی پخته شده : 100 گرم
* فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام مقداری (بسته به ذائقه)
* سینه مرغ : نصف یک سینه
* سوسیس : 150 گرم
* خیار شور : 6 عدد متوسط
* سیب زمینی : 1 عدد بزرگ
* سس مایونز : به میزان لازم
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
درون یک قابلمه آب ، نمک و کمی روغن بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد ماکارونی را بریزید درون آن .
سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و با کمی آب بذارید بپزد .
سینه مرغ و سوسیس را هم به همین صورت مکعبی خرد کنید و با کمی روغن ، اول سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل با شعله ملایم خوب تفت بدین واز روغن خارج کنید و بعد توی همان روغن سوسیس ها را سرخ کنید.
ماکارونی را آبکش کنید ( ماکارونی معمولا در 12 دقیقه می پزد )
حالا درون یک ظرف گود خیار شور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید وبعد مرغ ، سوسیس ، ماکارونی ، سیب زمینی و لوبیا چیتی پخته شده سپس کمی نمک و فلفل و در آخر هم سس مایونز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد آغشته به سس شوند ( از اونجایی که سس مایونز خودش نمک دارد کم کم نمک اضافه کنید و کمی بچشید تا غذا شور نشود )
حال قبل از اینکه این سالاد خوشمزه را میل کنید یکی دو ساعت بذارید درون یخچال بماند تا خوب خنک شود و بعد درون ظرف دلخواه تان بکشید.
مواد لازم :
* ماکارونی حلزونی : 250 گرم
* لوبیا چیتی پخته شده : 100 گرم
* فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام مقداری (بسته به ذائقه)
* سینه مرغ : نصف یک سینه
* سوسیس : 150 گرم
* خیار شور : 6 عدد متوسط
* سیب زمینی : 1 عدد بزرگ
* سس مایونز : به میزان لازم
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
درون یک قابلمه آب ، نمک و کمی روغن بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد ماکارونی را بریزید درون آن .
سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و با کمی آب بذارید بپزد .
سینه مرغ و سوسیس را هم به همین صورت مکعبی خرد کنید و با کمی روغن ، اول سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل با شعله ملایم خوب تفت بدین واز روغن خارج کنید و بعد توی همان روغن سوسیس ها را سرخ کنید.
ماکارونی را آبکش کنید ( ماکارونی معمولا در 12 دقیقه می پزد )
حالا درون یک ظرف گود خیار شور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید وبعد مرغ ، سوسیس ، ماکارونی ، سیب زمینی و لوبیا چیتی پخته شده سپس کمی نمک و فلفل و در آخر هم سس مایونز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد آغشته به سس شوند ( از اونجایی که سس مایونز خودش نمک دارد کم کم نمک اضافه کنید و کمی بچشید تا غذا شور نشود )
حال قبل از اینکه این سالاد خوشمزه را میل کنید یکی دو ساعت بذارید درون یخچال بماند تا خوب خنک شود و بعد درون ظرف دلخواه تان بکشید.