مواد لازم :
* مرغ آبپز خرد شده : یك پیمانه
* جعفری خرد شده : یك پیمانه
* هویج رنده شده : یك پیمانه
* پیاز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
* مایونز كم چرب : 4/1 لیوان
* خامه كم چرب : 4/1 لیوان
* نودل (رشته چینی) آماده : یك بسته
طرز تهیه :
سس مایونز و خامه را در یك ظرف جداگانه با یكدیگر مخلوط می كنیم.
در یك كاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می كنیم.
سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می كنیم.
نودل را (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبكش كرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می كنیم.
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو كردن سالاد به مخلوط اضافه شود.
نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.
* مرغ آبپز خرد شده : یك پیمانه
* جعفری خرد شده : یك پیمانه
* هویج رنده شده : یك پیمانه
* پیاز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
* مایونز كم چرب : 4/1 لیوان
* خامه كم چرب : 4/1 لیوان
* نودل (رشته چینی) آماده : یك بسته
طرز تهیه :
سس مایونز و خامه را در یك ظرف جداگانه با یكدیگر مخلوط می كنیم.
در یك كاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می كنیم.
سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می كنیم.
نودل را (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبكش كرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می كنیم.
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو كردن سالاد به مخلوط اضافه شود.
نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.