پژوهشگران آلماني كشف كردند
مصرف سبزيجات عامل تقويت هوش
جام جم آنلاين: پژوهشگران آلماني در تحقيقات خود کشف کردند که مصرف روزانه 400 گرم
ميوه و سبزيجات به شدت بر توانايي شناختي و تقويت هوش کمک مي کند.
محققان موسسه شيمي زيستي و بيولوژي مولکولي دانشگاه «هنريش – هين» در دوسلدورف با بررسي حدود 200 فرد بين 45 تا 102 سال نشان دادند افرادي که به طور متوسط 400 گرم ميوه و سبزي تازه در روز مصرف مي کنند داراي بالاترين سطح آنتي اکسيدانها هستند.
سطح بالاي آنتي اکسيدانها شاخصي براي نشان دادن سطح پايين راديکالهاي آزاد است. آنتي اکسيدانها يکي از حاميان اصلي شکستن لپيدها به شمار مي روند.
همچنين در اين تحقيقات مشخص شد که در اين افراد توسعه توانايي شناختي نسبت به افرادي که روزانه کمتر از 100 گرم سبزيجات و ميوه مصرف مي کنند بالاتر است.
به گفته اين محققان، اثرات مفيد ميوه و سبزيجات کاملا مستقل از ساير فاکتورهاي سن ، جنس، وزن ، قد ، سواد ، سطح چربي ها و سطح آلبومين است. اين فاکتورها به طور عادي بر روي کيفيت آنتي اکسيدان هاي حاضر در ارگانيسم و توسعه مغزي اثر مي گذارند.
براساس گزارش ساينس ديلي ، نتايج اين بررسي ها ارتباط چندگانه ميان ميوه و سبزي ، دفاع آنتي اکسيدانها و توانايي هاي شناختي را نشان مي دهد.
مصرف سبزيجات عامل تقويت هوش
جام جم آنلاين: پژوهشگران آلماني در تحقيقات خود کشف کردند که مصرف روزانه 400 گرم
ميوه و سبزيجات به شدت بر توانايي شناختي و تقويت هوش کمک مي کند.
محققان موسسه شيمي زيستي و بيولوژي مولکولي دانشگاه «هنريش – هين» در دوسلدورف با بررسي حدود 200 فرد بين 45 تا 102 سال نشان دادند افرادي که به طور متوسط 400 گرم ميوه و سبزي تازه در روز مصرف مي کنند داراي بالاترين سطح آنتي اکسيدانها هستند.
سطح بالاي آنتي اکسيدانها شاخصي براي نشان دادن سطح پايين راديکالهاي آزاد است. آنتي اکسيدانها يکي از حاميان اصلي شکستن لپيدها به شمار مي روند.
همچنين در اين تحقيقات مشخص شد که در اين افراد توسعه توانايي شناختي نسبت به افرادي که روزانه کمتر از 100 گرم سبزيجات و ميوه مصرف مي کنند بالاتر است.
به گفته اين محققان، اثرات مفيد ميوه و سبزيجات کاملا مستقل از ساير فاکتورهاي سن ، جنس، وزن ، قد ، سواد ، سطح چربي ها و سطح آلبومين است. اين فاکتورها به طور عادي بر روي کيفيت آنتي اکسيدان هاي حاضر در ارگانيسم و توسعه مغزي اثر مي گذارند.
براساس گزارش ساينس ديلي ، نتايج اين بررسي ها ارتباط چندگانه ميان ميوه و سبزي ، دفاع آنتي اکسيدانها و توانايي هاي شناختي را نشان مي دهد.