عدس؛ تقويت كننده قلب و كاهنده كلسترول خون
جام جم آنلاين: پزشكان متخصص تغذيه با تاكيد بر اينكه مصرف عدس باعث تقويت قلب و
جلوگيري از بيماريهاي قلبي ميشود، به خانوادهها تاكيد ميكنند عدس را حتما در برنامه
غذايي خود قرار دهند.آنها معتقدند حبههاي كوچك عدس از فوايد غذايي فراواني برخوردار
است و اين ماده غذايي مملو از فيبرهاي غذايي است كه باعث كاهش كلسترول خون ميشود.
پژوهشگران با بررسي وعدههاي غذايي 16 هزار نفر در نقاط مختلف جهان طي 25 سال به اين نتيجه رسيدهاند؛ كساني كه از اين ماده غذايي در وعدههاي غذايي خود استفاده كردند، 82 درصد كمتر از كساني كه از اين ماده غذايي مصرف نميكردند، به بيماري قلبي دچار شدهاند.
جام جم آنلاين: پزشكان متخصص تغذيه با تاكيد بر اينكه مصرف عدس باعث تقويت قلب و
جلوگيري از بيماريهاي قلبي ميشود، به خانوادهها تاكيد ميكنند عدس را حتما در برنامه
غذايي خود قرار دهند.آنها معتقدند حبههاي كوچك عدس از فوايد غذايي فراواني برخوردار
است و اين ماده غذايي مملو از فيبرهاي غذايي است كه باعث كاهش كلسترول خون ميشود.
پژوهشگران با بررسي وعدههاي غذايي 16 هزار نفر در نقاط مختلف جهان طي 25 سال به اين نتيجه رسيدهاند؛ كساني كه از اين ماده غذايي در وعدههاي غذايي خود استفاده كردند، 82 درصد كمتر از كساني كه از اين ماده غذايي مصرف نميكردند، به بيماري قلبي دچار شدهاند.