[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* گوجه فرنگی کوچک : 10 عدد - سفت
* شکر : ۵/۱ لیوان
* آب : 1 لیوان
* آبلیمو : 1 قاشق
* مغز بادام پوست گرفته : به میزان لازم
طرز تهیه :
اول سر سبز گوجه را فالبی در آورده سپس پوست آن را کنده و در آب آهک به مدت 2 الی3 ساعت گذاشته تا بماند .
سپس چندبار آب کش کرده تا آهک وطعم آهک از آن خارج شود.
سپس با قاشق کوچک مود داخل وگوجه را خالی کرده به طوری که گوجه آسیب نبیند و به جای سر سبز گوجه مغز بادام پوست گرفته و برشته شده را در داخل سر آن فرو کنید .مانند عکس
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس آب را در قابلمه با شکر ریخته ومی گذاریم بجوشد ونیم قوام آید
بعد گوجه ها را اضافه کرده وبه مدت 25 الی 35 دقیقه بپزد ولی باز و له نشود ( این ساعت متغیر است نسبت به سفتی وشلی گوجه)
در آخرین جوش آبلیمو را اضافه کرده و زیر آن را خاموش می کنیم .
مواد لازم :
* گوجه فرنگی کوچک : 10 عدد - سفت
* شکر : ۵/۱ لیوان
* آب : 1 لیوان
* آبلیمو : 1 قاشق
* مغز بادام پوست گرفته : به میزان لازم
طرز تهیه :
اول سر سبز گوجه را فالبی در آورده سپس پوست آن را کنده و در آب آهک به مدت 2 الی3 ساعت گذاشته تا بماند .
سپس چندبار آب کش کرده تا آهک وطعم آهک از آن خارج شود.
سپس با قاشق کوچک مود داخل وگوجه را خالی کرده به طوری که گوجه آسیب نبیند و به جای سر سبز گوجه مغز بادام پوست گرفته و برشته شده را در داخل سر آن فرو کنید .مانند عکس
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس آب را در قابلمه با شکر ریخته ومی گذاریم بجوشد ونیم قوام آید
بعد گوجه ها را اضافه کرده وبه مدت 25 الی 35 دقیقه بپزد ولی باز و له نشود ( این ساعت متغیر است نسبت به سفتی وشلی گوجه)
در آخرین جوش آبلیمو را اضافه کرده و زیر آن را خاموش می کنیم .