[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* تره فرنگی : 1 کیلو
* پیاز نگینی خردشده : 1 عدد متوسط
* سیر رنده شده : 1 قاشق چایخوری
* آرد سفید : 70 گرم
* عصاره مرغ : 2 لیتر
* شیر : 1 پیمانه
* فیله مرغ نگینی خردشده : 100 گرم
* کره و روغن مایع : 100 گرم (در مجموع)
* خامه (برای هر ظرف) : یک دوم قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا تره فرنگی را حلقه ای خرد کنید و یک ساعت در آب بگذارید تا گرد و خاک درون تره فرنگی از لابه لای آن خارج شود. سپس آن را خوب بشویید و آبکشی کنید.
پیاز نگینی خردشده را در کره و روغن تفت دهید تا کمی سبک شود.
تره فرنگی ها را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. بعد سیر رنده شده و آرد را به مواد بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و پس از آن عصاره مرغ را با قرص سوپ مرغ که در آن حل شده است به مواد اضافه کنید و خیلی سریع با مفتول دستی هم بزنید تا گلوله نشود.
وقتی به پخت تره فرنگی نزدیک شدید شیر را به مواد افزوده و بلافاصله فیله مرغ نگینی شده را اضافه کنید. تا زمانی که شیر جوش بیاید تکه های فیله مرغ پخته است.
بعد حرارت را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مخصوص سرو بکشید و روی آن را با خامه تزیین کنید.
* این سوپ برای فصل پاییز و زمستان بسیار مفید است.
مواد لازم :
* تره فرنگی : 1 کیلو
* پیاز نگینی خردشده : 1 عدد متوسط
* سیر رنده شده : 1 قاشق چایخوری
* آرد سفید : 70 گرم
* عصاره مرغ : 2 لیتر
* شیر : 1 پیمانه
* فیله مرغ نگینی خردشده : 100 گرم
* کره و روغن مایع : 100 گرم (در مجموع)
* خامه (برای هر ظرف) : یک دوم قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا تره فرنگی را حلقه ای خرد کنید و یک ساعت در آب بگذارید تا گرد و خاک درون تره فرنگی از لابه لای آن خارج شود. سپس آن را خوب بشویید و آبکشی کنید.
پیاز نگینی خردشده را در کره و روغن تفت دهید تا کمی سبک شود.
تره فرنگی ها را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. بعد سیر رنده شده و آرد را به مواد بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و پس از آن عصاره مرغ را با قرص سوپ مرغ که در آن حل شده است به مواد اضافه کنید و خیلی سریع با مفتول دستی هم بزنید تا گلوله نشود.
وقتی به پخت تره فرنگی نزدیک شدید شیر را به مواد افزوده و بلافاصله فیله مرغ نگینی شده را اضافه کنید. تا زمانی که شیر جوش بیاید تکه های فیله مرغ پخته است.
بعد حرارت را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مخصوص سرو بکشید و روی آن را با خامه تزیین کنید.
* این سوپ برای فصل پاییز و زمستان بسیار مفید است.