[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم:
* شکر: 1 قاشق مرباخوری
* مایه خمیر : 1 قاشق مرباخوری
* آب ولرم : 1/4لیوان
* آرد سفید : یک و نیم لیوان
* نمک : 1 قاشق مرباخوری
* روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
* روغن : 1 قاشق غذاخوری
* سیر کوبیده شده : 1 حبه
* آب گوجه فرنگی : غلیظ شده 1/2 لیوان
* سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
* اورگانوی خشک : 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
* پیاز : ریز خرد شده 1 عدد کوچک
* فلفل دلمه ای سبز : ریز خرد شده نصف عدد
* پنیر موتزارلا رنده شده : 1/2لیوان
* کالباس : ریز خرد شده 40 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.
طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.
مواد لازم:
* شکر: 1 قاشق مرباخوری
* مایه خمیر : 1 قاشق مرباخوری
* آب ولرم : 1/4لیوان
* آرد سفید : یک و نیم لیوان
* نمک : 1 قاشق مرباخوری
* روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
* روغن : 1 قاشق غذاخوری
* سیر کوبیده شده : 1 حبه
* آب گوجه فرنگی : غلیظ شده 1/2 لیوان
* سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
* اورگانوی خشک : 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
* پیاز : ریز خرد شده 1 عدد کوچک
* فلفل دلمه ای سبز : ریز خرد شده نصف عدد
* پنیر موتزارلا رنده شده : 1/2لیوان
* کالباس : ریز خرد شده 40 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.
طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.