شیرینی عینکی :
خمیر گل محمدی را باز نموده رویه کره و دارچین را روی خمیر مالیده در صورت تمایل کنجد آسیاب شده روی آن پاشیده و خمیر را از دو طرف لوله نموده سپس برش داده و آن را مطابق دستور رولت دانمارکی استراحت داده با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین نموده در فر قرار دهید تا بپزد .
طرز تهيه شیرینی رولت گل محمدی :
خمیر گل محمدی را باوردنه به قطر نیم سانت و به عرض 20 سانتی متر دلخواه باز کرده روی مستطیل را رویه کره دارچین بمالید و روی آن را در صورت تمایل کشمش قرمز بپاشید . مانند رولت لوله نمائید و رولت را به قطعات 5/2 سانتی متر بریده و در سینی چیده و به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا پف کند . سپس مخلوط زرده تخم مرغ را با کمی زعفران حل شده درآبجوش مخلوط نموده و با برس روی رولت ها بمالید و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یک ربع قبل گرم نموده و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بماند تا بپزد .
خمیر گل محمدی را باز نموده رویه کره و دارچین را روی خمیر مالیده در صورت تمایل کنجد آسیاب شده روی آن پاشیده و خمیر را از دو طرف لوله نموده سپس برش داده و آن را مطابق دستور رولت دانمارکی استراحت داده با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین نموده در فر قرار دهید تا بپزد .
طرز تهيه شیرینی رولت گل محمدی :
خمیر گل محمدی را باوردنه به قطر نیم سانت و به عرض 20 سانتی متر دلخواه باز کرده روی مستطیل را رویه کره دارچین بمالید و روی آن را در صورت تمایل کشمش قرمز بپاشید . مانند رولت لوله نمائید و رولت را به قطعات 5/2 سانتی متر بریده و در سینی چیده و به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا پف کند . سپس مخلوط زرده تخم مرغ را با کمی زعفران حل شده درآبجوش مخلوط نموده و با برس روی رولت ها بمالید و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یک ربع قبل گرم نموده و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بماند تا بپزد .