Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life

descriptionبا حال قهرمان من Emptyبا حال قهرمان من

more_horiz
اميد سيفي مورودي در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: ايده چاپ عكس شهيد همت از 5 سال گذشته به ذهنم خطور كرد كه با توجه به علاقه شديدي كه به اين شهيد داشتم، كار چاپ عكس وي بر روي لباس را از سال 86 با گذراندن واحد درسي چاپ در دانشگاه آغاز كردم.
وي ادامه داد: اين كار را با همكاري حسين غياثوند يكي از دوستان در دانشگاه سمنان شروع كردم كه مخاطبان با ديدن فضاي جديد كمي تعجب كردند؛ همه انسان‌ها در هر پست، مقام و شخصيتي شهدا را دوست دارند كه اين موضع را به شخصه در برخوردهاي اطرافيان مشاهده كردم ولي علي‌رغم عشق بچه‌ها به اين كار چاپي، كسي جرئت پوشيدن اين لباس‌ها را نداشت.
اين هنرمند در عرصه ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بيان داشت: پس از چاپ عكس شهيد همت به اين فكر افتادم كه عكس شهداي ديگر مانند، شهيد چمران، شهيد باكري و شهيد آويني را چاپ كنم كه اين كار را نيز انجام دادم و اكنون در حال تهيه بروشوري از زندگينامه اين شهدا هستم تا در بسته‌هاي فرهنگي استفاده شود.
وي با بيان اينكه تصميم دارم در آينده عكس شهيد جهان‌آرا و شهيدحسين فهميده را چاپ كنم، خاطر نشان كرد: اگر چهره‌هاي شاخص و مطرح در عرصه سينما يا در اجتماع از پوشيدن اين لباس‌ها استقبال كنند، مردم ديگر نيز اين لباس‌ها را مي‌پوشند.
سيفي مورودي افزود: اگر ارگان‌هايي مثل بنياد شهيد و امور ايثارگران، بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس و نهادهايي كه با امور شهدا مرتبط هستند مرا در اين امر ياري كنند به نتايج خوبي خواهيم رسيد.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در خصوص نوآوري اسلامي بيان داشت: به نظر بنده اين يك كار يك نوآوري اسلامي است.
اين هنرمند گرافيك اضافه كرد: درست است كه ما در جنگ تحميلي نبوديم كه قهرمان شويم اما دوست دارم اكنون با اين كار در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت قهرمان شوم؛ قدم نخست را برداشته‌ام و به حمايت ارگان‌هاي مرتبط با شهدا نياز دارم.

descriptionبا حال قهرمان من EmptyRe: با حال قهرمان من

more_horiz
با توجه به چاپ تصاویر و عکس ها ی مختلف از خوانندگان و رقاصه ها و هنرپیشه ها و اشخاصی که هنرمند نیستند و لی به خاطر برخی مسایل اخلاقی و فرهنگی در بین نوجوانان و جوانان نفوذکرده اند و این تصاویر بر تن هر جوانی دیده می شود و جنبه ی عنادی نادانسته و اعتراضی ناخواسته و غیر مستقیم دارد ، بنده با چاپ و استفاده از تصاویر شهدا مخالفم و به نظر من این اصلا" کار خوبی نیست و تاثیر منفی هم دارد.

more_horiz
سلام نه به نظر من بي سواد اين يعني ما احتياجي به فرهنگ بت من و... نداريم و اينم براي نسل جديد سوال اينا كي بودن چي كار كردن چرا عكسشون رو لباسا جوابشم كه پره خداروشكر ما آب خوردنمونم مديون اين مردان بزرگيه چرا كه نه كگه عكس چگورا يا مبارزان ديكه رو لباسا نيومد تا شناخته شد ما هزاران چگورا داريم چرا ناشناخته بمونه

more_horiz
به نظر من شهدا قدر و منزلتشان خیلی بیشتر از این حرفاس
ولی ما نباید سعی کنیم شهدا را انسانهایی اسمانی معرفی کنیم اینا از جنس همین جوانان بودند.با من بودند باهم شوخی کردیم گفتیم خندیدیم.جوانان ما باید اینو بدونند که انها نیز می تونن روحیه وطن پرستی و شهادت طلبی داشته باشند ولی متاسفانه هر چه ما از دوران جنگ دور تر می شویم عکسی را که از شهدا به تصویر می کشیم حالت رو حانی تری پیدا می کنه
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
بهر حال من فکر می کنم اون رسالتی را که ما بعنوان رزمنده ویا حتی جنگ دیده بدوش می کشیم را به بیراهه کشانده ایم دوست دارم اساتید عزیز در این بحث شرکت کنند تا بیشتر به موضوع بپردازیم

more_horiz
به نظر من این موضوع چاپ عکس شهدا روی لباس باعث لوس ومشتبه شدن میشود ونه تنها

با استقبال روبرو نمیشود بلکه جواب عکس میدهد
ودر نهایت باعث حتک حرمت از این شهدای والا مقام میشود

والا اینها انسانهای بزرگی هستند که بزرگی انها را به جهت از خود گذشتگی از جان خود در راه وطن بدون
هیچ چشمداشتی به دست اورده اند

وحال ما بخواهیم بااینگونه کارهای بی ارزش و با این پا گذاشتن در رد پای افراد ی

نظیر فلان رقاصه وهنر پیشه غربی
در جهت اخذ بزرگی دنیوی برای انها باشیم
که خودشان با انتخاب شهدت از ان گذشتند
اجحافی بزرگ است وبس

more_horiz
in agha chan rooz pish to barname shabake 7 omade bood karash kheili ziba bood
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply