فوايد سلامتي چاي سبز (2)
نوشيدن منظم چاي سبز استقامت بدن را در تمرينات ورزشي افزايش مي دهد
چاي سبز
بر اساس تازه ترين بررسي ها، مصرف مرتب عصاره چاي سبز، ميزان استقامت افراد را براي ورزش کردن از 8 تا 24 درصد افزايش مي دهد.
محققان مي گويند:
بر اساس محاسبات، يک ورزشکار به وزن 75 کيلوگرم بايد براي دستيابي به ظرفيت بدني که مد نظر است و بر اساس آزمايشات به دست آمده، بايد در روز 4 فنجان چاي سبز بنوشد.
اين بررسي ها نشان مي دهد که مصرف زياد اين نوشيدني و يا مواد تشکيل دهنده فعال آن براي دستيابي به اين هدف کافي نيست، بلکه مصرف منظم و در يک دوره طولاني تاثير گذارست.
مصرف روزانه چاي سبز پوست را در مقابل مواد مخرب اکسيدان محافظت مي کند
مهم ترين ماده موثر در چاي EGCG ) epigallocatechin gallate) نام دارد. اين ماده در چاي سبز بسيار بيشتر از چاي سياه است.
اين ماده اثرات آنتي اکسيداني داشته و راديکال هاي آزاد ايجاد شده در اثر متابوليسم سلول ها و نور آفتاب را خنثي مي کند.
به طور علمي ثابت شده اين ماده جلوي تشکيل سلول هاي سرطاني را مي گيرد. همچنين ثابت شده ميزان مرگ سلول هاي پوست به دنبال تابش آفتاب را کاهش مي دهد. همچنين مصرف چاي ميزان بروز واکنش هاي آلرژيک(حسايست زا) را کاهش مي دهد.
عصاره چاي سبز به عنوان آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي قابل استفاده است
يافته هاي محققان ايراني نشان داد: عصاره چاي سبز مي تواند به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در محصولات آرايشي به جاي آنتي اکسيدان هاي تجاري متداول که عوارضي در پي دارند، استفاده شود.
چاي سبز
يافته هاي تحقيق دکتر کتايون مرتضي سمناني، دکتر مجيد سعيدي، دانشياران دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مازندران و دکتر زهرا نوزادي، داروساز، در رابطه با مقايسه فعاليت آنتي اکسيداني عصاره چاي سبز با آنتي اکسيدان هاي تجاري در کرم هيدروکينون 2 درصد نشان مي دهد:
عصاره چاي سبز در مقايسه با سديم متا بي سولفيت و BHT اثر آنتي اکسيداني بيشتري داشته و با توجه به ويژگي هاي اين عصاره در محافظت پوست در مقابل اشعه ماوراي بنفش و کاربرد اين گياه به صورت موضعي که از گذشته براي برطرف کردن تورم به کار مي رفته است، مي توان به اين گياه به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي بيش از پيش توجه کرد.
کاهش وزن در افراد چاق
چاي سبز قادر است جذب روده اي گلوکز و چربي را کاهش دهد و به اين وسيله باعث کاهش وزن در افرادي که چاي سبز مصرف مي کنند شود. وزن افرادي که چاي سبز به طور مرتب مصرف مي کنند 10 تا 18 درصد کم تر از افرادي است که چاي سبز مصرف نمي کنند.
آرام بخش و رفع استرس
اين نوشيدني گياهي نوعي آرام بخش نيز محسوب مي آيد. با نوشيدن اين چاي سيستم عصبي بدن شما مقاوم تر شده، آرامش اعصاب و دوري از فشارهاي عصبي را براي شما به ارمغان مي آورد. از آنجايي که بسياري از بيماري ها ارتباط مستقيم با استرس و سيستم عصبي دارند، نوشيدن اين چاي را مي توان به نوعي داروي تمام بيماري ها نام برد.
استحکام دندان ها
چاي سبز
اين نوع چاي حاوي ماده اي به نام فلورين (fluorine) است. فلورين سبب مي شود تا ساختار داخلي دندان ها محکم شود و از پوسيدگي آن ها جلوگيري مي کند.
فوايد ديگر
از فوايد ديگر چاي سبز مي توان به موارد زير اشاره کرد:
- بالا بردن قدرت فکري و قابليت تمرکز بهتر
- پيشگيري از امراضي مثل آلزايمر
- درمان التهاب مفاصل
- درمان و پيشگيري از بيماريMS
ماهنامه دنياي سلامت
نوشيدن منظم چاي سبز استقامت بدن را در تمرينات ورزشي افزايش مي دهد
چاي سبز
بر اساس تازه ترين بررسي ها، مصرف مرتب عصاره چاي سبز، ميزان استقامت افراد را براي ورزش کردن از 8 تا 24 درصد افزايش مي دهد.
محققان مي گويند:
بر اساس محاسبات، يک ورزشکار به وزن 75 کيلوگرم بايد براي دستيابي به ظرفيت بدني که مد نظر است و بر اساس آزمايشات به دست آمده، بايد در روز 4 فنجان چاي سبز بنوشد.
اين بررسي ها نشان مي دهد که مصرف زياد اين نوشيدني و يا مواد تشکيل دهنده فعال آن براي دستيابي به اين هدف کافي نيست، بلکه مصرف منظم و در يک دوره طولاني تاثير گذارست.
مصرف روزانه چاي سبز پوست را در مقابل مواد مخرب اکسيدان محافظت مي کند
مهم ترين ماده موثر در چاي EGCG ) epigallocatechin gallate) نام دارد. اين ماده در چاي سبز بسيار بيشتر از چاي سياه است.
اين ماده اثرات آنتي اکسيداني داشته و راديکال هاي آزاد ايجاد شده در اثر متابوليسم سلول ها و نور آفتاب را خنثي مي کند.
به طور علمي ثابت شده اين ماده جلوي تشکيل سلول هاي سرطاني را مي گيرد. همچنين ثابت شده ميزان مرگ سلول هاي پوست به دنبال تابش آفتاب را کاهش مي دهد. همچنين مصرف چاي ميزان بروز واکنش هاي آلرژيک(حسايست زا) را کاهش مي دهد.
عصاره چاي سبز به عنوان آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي قابل استفاده است
يافته هاي محققان ايراني نشان داد: عصاره چاي سبز مي تواند به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در محصولات آرايشي به جاي آنتي اکسيدان هاي تجاري متداول که عوارضي در پي دارند، استفاده شود.
چاي سبز
يافته هاي تحقيق دکتر کتايون مرتضي سمناني، دکتر مجيد سعيدي، دانشياران دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مازندران و دکتر زهرا نوزادي، داروساز، در رابطه با مقايسه فعاليت آنتي اکسيداني عصاره چاي سبز با آنتي اکسيدان هاي تجاري در کرم هيدروکينون 2 درصد نشان مي دهد:
عصاره چاي سبز در مقايسه با سديم متا بي سولفيت و BHT اثر آنتي اکسيداني بيشتري داشته و با توجه به ويژگي هاي اين عصاره در محافظت پوست در مقابل اشعه ماوراي بنفش و کاربرد اين گياه به صورت موضعي که از گذشته براي برطرف کردن تورم به کار مي رفته است، مي توان به اين گياه به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي بيش از پيش توجه کرد.
کاهش وزن در افراد چاق
چاي سبز قادر است جذب روده اي گلوکز و چربي را کاهش دهد و به اين وسيله باعث کاهش وزن در افرادي که چاي سبز مصرف مي کنند شود. وزن افرادي که چاي سبز به طور مرتب مصرف مي کنند 10 تا 18 درصد کم تر از افرادي است که چاي سبز مصرف نمي کنند.
آرام بخش و رفع استرس
اين نوشيدني گياهي نوعي آرام بخش نيز محسوب مي آيد. با نوشيدن اين چاي سيستم عصبي بدن شما مقاوم تر شده، آرامش اعصاب و دوري از فشارهاي عصبي را براي شما به ارمغان مي آورد. از آنجايي که بسياري از بيماري ها ارتباط مستقيم با استرس و سيستم عصبي دارند، نوشيدن اين چاي را مي توان به نوعي داروي تمام بيماري ها نام برد.
استحکام دندان ها
چاي سبز
اين نوع چاي حاوي ماده اي به نام فلورين (fluorine) است. فلورين سبب مي شود تا ساختار داخلي دندان ها محکم شود و از پوسيدگي آن ها جلوگيري مي کند.
فوايد ديگر
از فوايد ديگر چاي سبز مي توان به موارد زير اشاره کرد:
- بالا بردن قدرت فکري و قابليت تمرکز بهتر
- پيشگيري از امراضي مثل آلزايمر
- درمان التهاب مفاصل
- درمان و پيشگيري از بيماريMS
ماهنامه دنياي سلامت