Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionاطلاعات علمي Emptyاطلاعات علمي

more_horiz
فوايد سلامتي چاي سبز (2)
نوشيدن منظم چاي سبز استقامت بدن را در تمرينات ورزشي افزايش مي دهد
چاي سبز

بر اساس تازه ترين بررسي ها، مصرف مرتب عصاره چاي سبز، ميزان استقامت افراد را براي ورزش کردن از 8 تا 24 درصد افزايش مي دهد.

محققان مي گويند:

بر اساس محاسبات، يک ورزشکار به وزن 75 کيلوگرم بايد براي دستيابي به ظرفيت بدني که مد نظر است و بر اساس آزمايشات به دست آمده، بايد در روز 4 فنجان چاي سبز بنوشد.

اين بررسي ها نشان مي دهد که مصرف زياد اين نوشيدني و يا مواد تشکيل دهنده فعال آن براي دستيابي به اين هدف کافي نيست، بلکه مصرف منظم و در يک دوره طولاني تاثير گذارست.
مصرف روزانه چاي سبز پوست را در مقابل مواد مخرب اکسيدان محافظت مي کند

مهم ترين ماده موثر در چاي EGCG ) epigallocatechin gallate) نام دارد. اين ماده در چاي سبز بسيار بيشتر از چاي سياه است.

اين ماده اثرات آنتي اکسيداني داشته و راديکال هاي آزاد ايجاد شده در اثر متابوليسم سلول ها و نور آفتاب را خنثي مي کند.

به طور علمي ثابت شده اين ماده جلوي تشکيل سلول هاي سرطاني را مي گيرد. همچنين ثابت شده ميزان مرگ سلول هاي پوست به دنبال تابش آفتاب را کاهش مي دهد. همچنين مصرف چاي ميزان بروز واکنش هاي آلرژيک(حسايست زا) را کاهش مي دهد.
عصاره چاي سبز به عنوان آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي قابل استفاده است

يافته هاي محققان ايراني نشان داد: عصاره چاي سبز مي تواند به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در محصولات آرايشي به جاي آنتي اکسيدان هاي تجاري متداول که عوارضي در پي دارند، استفاده شود.
چاي سبز

يافته هاي تحقيق دکتر کتايون مرتضي سمناني، دکتر مجيد سعيدي، دانشياران دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مازندران و دکتر زهرا نوزادي، داروساز، در رابطه با مقايسه فعاليت آنتي اکسيداني عصاره چاي سبز با آنتي اکسيدان هاي تجاري در کرم هيدروکينون 2 درصد نشان مي دهد:

عصاره چاي سبز در مقايسه با سديم متا بي سولفيت و BHT اثر آنتي اکسيداني بيشتري داشته و با توجه به ويژگي هاي اين عصاره در محافظت پوست در مقابل اشعه ماوراي بنفش و کاربرد اين گياه به صورت موضعي که از گذشته براي برطرف کردن تورم به کار مي رفته است، مي توان به اين گياه به عنوان يک آنتي اکسيدان طبيعي در فرآورده هاي آرايشي بيش از پيش توجه کرد.
کاهش وزن در افراد چاق

چاي سبز قادر است جذب روده اي گلوکز و چربي را کاهش دهد و به اين وسيله باعث کاهش وزن در افرادي که چاي سبز مصرف مي کنند شود. وزن افرادي که چاي سبز به طور مرتب مصرف مي کنند 10 تا 18 درصد کم تر از افرادي است که چاي سبز مصرف نمي کنند.
آرام بخش و رفع استرس

اين نوشيدني گياهي نوعي آرام بخش نيز محسوب مي آيد. با نوشيدن اين چاي سيستم عصبي بدن شما مقاوم تر شده، آرامش اعصاب و دوري از فشارهاي عصبي را براي شما به ارمغان مي آورد. از آنجايي که بسياري از بيماري ها ارتباط مستقيم با استرس و سيستم عصبي دارند، نوشيدن اين چاي را مي توان به نوعي داروي تمام بيماري ها نام برد.
استحکام دندان ها
چاي سبز

اين نوع چاي حاوي ماده اي به نام فلورين (fluorine) است. فلورين سبب مي شود تا ساختار داخلي دندان ها محکم شود و از پوسيدگي آن ها جلوگيري مي کند.
فوايد ديگر

از فوايد ديگر چاي سبز مي توان به موارد زير اشاره کرد:

- بالا بردن قدرت فکري و قابليت تمرکز بهتر

- پيشگيري از امراضي مثل آلزايمر

- درمان التهاب مفاصل

- درمان و پيشگيري از بيماريMS

ماهنامه دنياي سلامت

descriptionاطلاعات علمي Emptyhttp://melinakhoshkele.blogfa.com

more_horiz
چای سبز فواید زیادی دارد

گیاه سبز چای

گیاه چای، گل بزرگی است که دارای برگ های همیشه سبز است. چای سبز بومی چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در تمامی نقاط آسیا و بخش هایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود.

چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود (چای اولانگ نیمه تخمیر شده است).

ترکیبات گیاه چای

غنچه برگ و برگ های جوان، بهترین بخش چای سبز هستند. چای حاوی کافئین، آلکالوییدهای پورین، تئوفیلین و تئوبرومین است. اما فعال ترین ترکیبات موجود در آن عبارتند از "پلی فنول ها" که بسیاری از خواص درمانی چای، ناشی از وجود آنهاست.

اشکال موجود

اغلب فرآورده های چای سبز به صورت برگ خشک چای عرضه می شوند. البته عصاره های تهیه شده از برگ ها و غنچه برگ آن موجود است. چای سبز حاوی 300 تا 400 پلی فنول و 50 تا 100 میلی گرم کافئین در هر لیوان است.

فرآورده های چای سبز عاری از کافئین دارای پلی فنول های فشرده (60 تا 89 درصد کل پلی فنول ها) است.
خشک کردن برگ های گیاه چای

تهیه چای سبز از گیاه آن

چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه شان است.

برای تهیه چای سبز برگ ها را بخار داده، گرد می کنند و سپس آن را خشک می نمایند. ولی برای تهیه چای سیاه برگ های چای خشک شده، تخمیر شده و برشته می شوند، یعنی فرایند بیشتری روی برگ چای صورت می گیرد.

انجام فرایند کمتر روی چای سبز، از تاثیر آنزیم ها در نابود کردن"پلی فنول ها" که عناصر ضد سرطانی چای سبز محسوب می شوند، پیشگیری می کند. پلی فنول موجود در چای سبز حتی در مقایسه با ویتامین های C و E ، آنتی اکسیدان بهتری است.

مروری بر خواص چای سبز

چای سبز معمولاً برای معالجه بیماری ها تجویز می شود. اما بیشتر افراد پی برده اند که نوشیدن روزانه چای سبز، فواید سلامتی زیادی دارد.

*چای سبز ماده پیشگیری کننده مهمی در برابر سرطان، افزایش چربی های خون، سفت شدن رگ ها و حفره های دندان است.

*این گیاه در برابر اسهال خونی ناشی از باکتری مصونیت ایجاد می کند.

*چای سبز در رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (نظیر سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.
یک فنجان چای سبز

*چای سبز برای سیستم گوارشی شما نیز مفید است.

*چای سبز سبب می شود که روشن تر فکر کنید و حتی قوه بینایی شما را نیز تقویت می کند.

*این گیاه رگ ها را تقویت و از تجمع چربی های زیاد در خون جلوگیری می کند.

*این گیاه خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.

*"تانین" موجود در این چای می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان "تانین" را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکشد.

*یکی از عناصر فعال در چای سبز، به اندازه آسپیرین از تجمع پلاکت های خونی جلوگیری می کند که این اثر گردش خون را بهبود می بخشد.

*چای سبز از سخت شدن رگ ها نیز جلوگیری می کند.

*تحقیقات نشان می دهد که در کشورهایی که مردم هر روز چای سبز مصرف می کنند موارد سرطان کم تر بوده است، هرچند بین این دو هیچ رابطه علت و معلولی تایید نشده است. اما چای سیاه فاقد چنین خاصیتی است. حتی اگر به مقدار زیاد چای سیاه مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان راست روده ، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می دهید.

اثرات ضد سرطانی چای سبز در موارد سرطان مجرای معده – روده ای، سرطان ریه و پستان بیشتر نمایان است.

میزان مصرف روزانه

چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه می شود. نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصاره ها باید حاوی 80 درصد پلی فنول ها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآورده های کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسی اند.

البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید می تواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید.
روش دم کردن چای سبز

روش نگهداری و دم کردن چای سبز

برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.

چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.



ماهنامه دنیای سلامت- 12

descriptionاطلاعات علمي Emptyراه هاي رسيدن به موفقيت

more_horiz
توماس اديسون قبل از اختراع لامپ روشنايي، هفت هزار تلاش نافرجام و يازده هزار آزمايش ناموفق داشت. اما همين اديسون هنگامي که فوت کرد هزار و پنجاه و دو اختراع به نام خود به ثبت رسانيده بود! والت ديسني براي يادگيري بانکداري، براي توليد کارتون هايش در 312 بانک کار کرد. او هفت بار ورشکست شد! جان گريسي، پيش از آنکه اولين کتاب خود را منتشر کند، به 735 ناشر مراجعه کرد که هيچيک کارش را نپذيرفتند. اما او بعدها 550 کتاب منتشر کرد! آيا تا به حال فکر کرده ايد چه چيز افراد موفق را از سايرين متمايز مي کند؟ بررسي ها نشان مي دهند افراد موفق آنچه را از زندگي مي خواند مشخص کرده و درباره آن انديشيده اند. آنها وظيفه اصلي خود را در زندگي کشف کرده و روياي برتر خويش را دنبال کرده و براي تحقق آن، بارها و بارها تلاش نموده و سرانجام به آنچه مشخص کرده اند دست يافته اند. اما اکثر ما چنين نيستيم و متاسفانه بنيادي ترين و اساسي ترين وظيفه و هدف زندگي خود را در زير خرابه هاي عادات و شرطي شدگي ها مدفون ساخته ايم. هدفي که مي تواند غايي ترين آرزوي ما باشد. مي دانيد چرا؟ چون اغلب ما نمي دانيم واقعا چه مي خواهيم و در پي چه هستيم، به چه مشغوليم و مقصد حقيقي ما کجاست. بسياري از ما گمان مي کنيم آنقدر درگير هستيم که وقت فکر کردن به چند و چون کاري که انجام مي دهيم را نداريم و برخي ديگر از ما نيز در هاله اي تاريک از شک يا نااميدي دست و پا مي زنيم، زيرا اگر هم چيزي را مي خواهيم و هدفي را مشخص کرده ايم به آن ايمان نداريم. ما ايمان نداريم که آن هدف، هدف حقيقي و راستين ماست و در راه رسيدن به آن بايد هر کاري بکنيم. اما هر يک از ما واقعا چه وظيفه اي داريم و چه بايد بکنيم؟ شايد طبيعي باشد که به دنبال يافتن فرمول هايي باشيم که ما را به موفقيت برسانند، اما جدا از اين به کارگيري اين فرمول ها بايد به ياد داشته باشيم که موفقيت، امري شخصي است! وقتي سخن از چيزهاي شخصي به ميان مي آيد، همه مي دانيم که استفاده از آن چيزها به يک نفر اختصاص دارد و مخصوص اوست. موفقيت شخصي هم به همين معناست و تنها اختصاص به خود ما دارد، يعني هر يک از ما متفاوت از ديگري مي توانيم موفقيت را تجربه کنيم. هر يک از ما بايد به تعريفي که خودمان از موفقيت داريم دست پيدا کنيم، جدا از آنچه ديگران مي پسندند يا قبول دارند. در دنياي امروز دست يافتن به آرزوهايي نظير پول، شهرت، مقام، امکانات رفاهي و تفريحي و نظاير اينها آنقدر تکراري شده که حتي ديگر چندان وسوسه انگيز هم نيستند. و آگاهي انسان امروز به گونه اي تغيير کرده که گويا ديگر مي داند لذت حاصل از کسب اين قبيل چيزها بسيار موقتي و گذراست و مي بايست در پي يافتن چيزي ماندگار و اصيل تر بود.

راه‌های رسيدن به موفقيت

به منظور دست يافتن به تعريف شخصي خود از موفقيت، بهتر است کليشه ها را کنار بگذاريم و ببينيم از کجا بايد شروع کنيم؟ با کمي دقت در مي يابيم اهداف، نخستين گام ما به سوي تعريف شخصي مان از موفقيت اند. تا هدف تعيين نشود، هيچ تضميني براي رسيدن به آن وجود ندارد! اما چگونه اهداف خود را تعيين کنيم؟ جواب اين است: بايد با روياهايمان تماس حاصل کنيم. اين کار، يکي از جذاب ترين کارها براي تعيين هدف است. باور نکردني ترين و خواستني ترين روياهايتان را کاملا مشاهده و کشف کنيد. حقيقتي در ميان آرزوها و روياهاي ما نهفته است. اين حقيقت، سرانجام با قصدي محکم و متمرکز، آشکار خواهد شد. روياهايتان را رها نکنيد که برتري ما به قدر برتري روياهايمان است و هيچيک از ما برتر از روياهايمان نيستيم! گام بعدي اين است: موقعيتي را که در آن واقع شده ايد به خوبي شناسايي کنيد براي آنکه بتوانيم به تدريج به موفقيت ايده آل دست يابيم، ابتدا بايد موقعيتي را که در آن هستيم به خوبي بشناسيم، از اين رو لازم است نقش ها و مسئوليت هايي را که هم اکنون بر عهده داريم بازنگري کنيم و ببينيم در کجا ايستاده ايم. به عنوان مثال، شما ممکن است فرزند، دوست، مادر، پدر، معلم، محصل، خواهر، برادر، مدير، کارمند، مشاور، شهروند و... باشيد يا چند نقش را به طور همزمان بر عهده داشته باشيد. به هر حال فرقي نمي کند، احساساتتان را در رابطه با هر يک از نقش هايي که داريد بررسي کنيد و ببينيد حقيقتا از درون چه مي خواهيد. اگر دريابيد که چه مي خواهيد قادر خواهيد بود، آينده را دگرگون کنيد. ناپلئون هيل در همين ارتباط مي گويد: ذهن بشر هر چيزي را که بتواند تصور کند و باور نمايد، به دست خواهد آورد. گام سوم شجاعت است: از شکست نترسيد و اشتباهات خود را بپذيريد. به همين سادگي! انگار ما انسان ها بدون خطا، خرابکاري و قدري ناشي گري در راه رسيدن به هدف، نمي توانيم درس هاي لازم را بياموزيم و تجربه کنيم. گاهي تاثير يک اشتباه يا يک شکست، مي تواند چنان تاثيري عملي داشته باشد. پس بايد اشتباهات و خطاهايمان را بپذيريم، از آنها درس بگيريم و ديگر تکرارشان نکنيم. اگر مرتکب اشتباهي شديم بايد به ياد داشته باشيم هميشه فرصت ديگري وجود دارد و از لحظه اي که انتخاب کنيم، مي توانيم مجددا آغاز نماييم. وقتي از شکست نترسيم، شکست آموزنده و معلم ما مي شود و بدين ترتيب يک برنامه ريزي نامناسب، عدم تعهد يا پايبندي، نبودن وقت کافي، ترديد در توانايي هاي خود، از دست دادن ايمان به نتيجه کار و... همه و همه به صورت مولفه هايي در مي آيند که آنها را عميق تر مشاهده و بررسي مي کنيم و با بازنگري و اصلاح کاستي هايشان، در فرصت هاي بعدي، آنها را به نحو متناسب تري به کار مي گيريم. و اما پشتکار گام بعدي است شايد بتوانيم پشتکار را از اصلي ترين رموز دستيابي به موفقيت بدانيم، عاملي کليدي که تضمين کننده رسيدن به هدف است. پشتکار در انجام وظايف کوچک، به ما توان مي دهد تا براي تصميم گيري هاي دشوار آينده آماده شويم. پشتکار انواع مختلفي دارد و مي توان آن را در سطوح مختلفي تجربه کرد. پشتکار در برنامه ريزي فعاليت ها، در انجام فعاليت ها، در درس گرفتن از نتيجه، در ادامه راه و... زماني به گلف باز معروف، آرنولد پالمر گفته شد که خيلي خوش شانس است! او پاسخ داد: بله و هر چه بيشتر تلاش مي کنم، خوش شانس تر هم مي شوم! نه استعداد، نه هوش و نه هيچ چيز ديگر نمي تواند جاي پشتکار را بگيرد. براي هر حرکتي، خيرگي به هدف مهمترين و اصلي ترين راز حرکت است. همانگونه که نور در حالت پراکنده، قدرت کمتري دارد و مثلا از طريق يک لامپ تنها مي تواند اتاقي را روشن کند، ولي اگر همين نور به صورت متمرکز درآيد، مي تواند از فولاد هم عبور نمايد، خيرگي به هدف نيز مي تواند ناممکن ها را عملي سازد. براي موفق شدن با کشف روياها و تعيين اهداف شخصي، آنچه را که حقيقتا خواهان آنيد مشخص کنيد و سپس با شجاعت در پذيرش اشتباهات و شکست ها و پشتکار، هم در آغاز راه و هم در رسيدن به نتيجه، نقشه موفقيت خود را بکشيد و از روي آن، به گنج باورنکردني زندگيتان دست يابيد!

descriptionاطلاعات علمي EmptyRe: اطلاعات علمي

more_horiz
یه مقاله می خوندم با این عنوان ( نبوغ یا سخت کوشی ) کاملا علمی ثابت شده بود که نود در صد موفقیت به تلاش خود فرد مربوط میشه و نبوغ تنها یک بهانه است.
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply