Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionشیرینی نارگیلی یخی Emptyشیرینی نارگیلی یخی

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای خمیر:
* کره پاستوریزه :90 گرم
* اسانس وانیل: نصف قاشق مرباخوری
* شکر: 55 گرم
* زرده تخم مرغ: یک عدد
* آرد: 150 گرم
* نشاسته ی ذرت : 35 گرم
* پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لای خمیر:
* پودر نارگیل: 180 گرم
* شکر دانه ای: 220 گرم
* تخم مرغ (کمی زده شده): 1 عدد
* گیلاس خرد شده: 125 گرم

مواد لازم برای روی کیک ( لایه یخی ):
* پودر شکر: 160 گرم
* کره پاستوریزه نرم شده: 20 گرم
* شیر پاستوریزه: حدود 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
یک سینی مستطیل شکل به ابعاد 20×19 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ سپس کاغذ را تا دو لبه ی دیگر سینی بکشید.
کره، اسانس وانیل، شکر و زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همچنین نشاسته و آرد را الک نمایید و کم کم همراه با پودر نارگیل به آن بیفزایید و روی میز آغشته به آرد ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس نصف خمیر را جدا کرده و در کف سینی پهن کنید.
تمام مواد لازم برای لای خمیر را در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس این مواد را روی خمیری که در کف سینی پهن کرده اید ، بریزید . بقیه خمیر را روی این مواد پهن کنید ، طوری که روی مواد را کاملاً بپوشانید. سپس آن را صاف نمایید.
شیرینی را در حرارت 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و به رنگ قهوه ای درآید. آنگاه سینی را در کناری بگذارید تا خنک شود.
برای درست کردن لایه رویی شیرینی، پودر شکر را الک کنید و در کاسه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید. کره را همراه با مقدار کافی شیر ، به اندازه ای که تولید خمیر کند مخلوط نمایید ( داگر مایل بودید از رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید). کاسه محتوی مواد فوق را روی ظرف حاوی آب جوش ( روش بن ماری ) بگذارید تا مایه مورد نظر بدست بیاید. آن گاه آن را روی کیک پخش نمایید. در انتها روی تمام کیک پودر نارگیل بپاشید. سپس آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید.

descriptionشیرینی نارگیلی یخی EmptyRe: شیرینی نارگیلی یخی

more_horiz
سلام سحر گلم 1
وای دستت درد نکنه
ولی سحر جان چرا بهش میگن یخی؟
بخاطر شکلشه؟ 1 16

descriptionشیرینی نارگیلی یخی EmptyRe: شیرینی نارگیلی یخی

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر گلم 1
وای دستت درد نکنه
ولی سحر جان چرا بهش میگن یخی؟
بخاطر شکلشه؟ 1 16


قربونت برم یاسی گلم 1
چون اون لایه ی روی شیرینی که طرز تهیه ش توی دستورالعمل هست شبیه یخ می مونه، به همین خاطر معروف شده به یخی ( البته منم دقیق نمی دونم ولی فکر می کنم دلیلش همین باشه خانومم ) 2

descriptionشیرینی نارگیلی یخی EmptyRe: شیرینی نارگیلی یخی

more_horiz
ممنون سحر جان 1
دستت درد نکنه 16
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply