مواد لازم :
شكر 2/3 پيمانه
آرد 1 پيمانه و 2قاشق سوپخوري
كره 1/2 پيمانه
دارچين آسياب شده 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
نمك 1/8 قاشق چايخوري
پودر نارگيل 1 پيمانه
نارگيل رنده شده براي تزئين
طرز تهيه :
فر را روي 350 در جه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود . آرد ، نمكو دارچين را با هم الك كنيد . كره و شكر را با همزن بزنيد تا لطيف شود . تخم مرغ را اضافه كنيد . سپس با آرد ونارگيل به خوبي مخلوط كنيد .با قاشق چايخوري از مخلوط در سيني شيريني پزي بريزيد ، توجه داشته باشيد كه ميانشان بايد فاصله دعايت شود ، زيرا كه شيريني ها در زمان پخت بزرگتر مي شوند ، هر كدام را با چنگال پهن كنيد . روي شيريني ها از نارگيل خرد شده بپاشيد . شيريني ها را در طبقه وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا پخته و طلايي شوند . سپس سيني را از فر بيرون آورده و بعد از 2 دقيقه روي پنجره فلزي
شكر 2/3 پيمانه
آرد 1 پيمانه و 2قاشق سوپخوري
كره 1/2 پيمانه
دارچين آسياب شده 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
نمك 1/8 قاشق چايخوري
پودر نارگيل 1 پيمانه
نارگيل رنده شده براي تزئين
طرز تهيه :
فر را روي 350 در جه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود . آرد ، نمكو دارچين را با هم الك كنيد . كره و شكر را با همزن بزنيد تا لطيف شود . تخم مرغ را اضافه كنيد . سپس با آرد ونارگيل به خوبي مخلوط كنيد .با قاشق چايخوري از مخلوط در سيني شيريني پزي بريزيد ، توجه داشته باشيد كه ميانشان بايد فاصله دعايت شود ، زيرا كه شيريني ها در زمان پخت بزرگتر مي شوند ، هر كدام را با چنگال پهن كنيد . روي شيريني ها از نارگيل خرد شده بپاشيد . شيريني ها را در طبقه وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا پخته و طلايي شوند . سپس سيني را از فر بيرون آورده و بعد از 2 دقيقه روي پنجره فلزي