يكي بود يكي نبود غير از خدا هيچ كس نبود. پدر ژپتو توي پارك ملت قدم ميزد و بدن رو صفايي مي داد كه پينوكيو رو ديد كه با دوست دختر جديدش سوسانو بدمينتون بازي ميكنه .با عصبانيت رفت جلو و گفت: "مادر به خطا چند روزه كه گم و گور شدي نه جواب ايميلامو ميدي نه پيامك ميزني همراهتم كه خاموشه ايرانسلت هم كه هيچي ...تو نميگي منه پيرمرد اگه يه دفعه غش و ضعف كنم كي به دادم برسه؟"بعد رو به سوسانو كرد و سري تكان داد و به پينوكيو گفت:" از روزي كه آدم شدي با بچه سريالي ها مي پري". پينوكيو گفت :خودش طالب شده،حتي بخاطر من جومونگ رو هم پيچونده.اصلا سوسانو رو يه ماهه صيغه اش كردم بيا سندشم موجوده، بگير نگاه كن .اينقدر وانمود به پاكي نكن پدر جان ، يه عكس از يه خانوم دارم كه باهاش بودي.نشون بدم؟بگم كيه؟بگم؟.تو خبر نداري اينا رو پدر پسر شجاع داد به من و گفت جلوي پدرت رو بگير آخه گناه داره اين كُ...ب... پدر ژپتو حرفشو قطع كرد وگفت اينا رو ولش كن اينا همه شايعه است كه من با كبري روي هم ريختم. امروز از شبكه دو شنيدم كه بيماران مبتلا به ايدز از رفتن به سربازي معافن.ببين پسرم تو كه تو زندگيت هيچ گهي نشدي تو شكم نهنگم كه كاري كردي كه اقامتت لغو شد.تمام پولهايت رو هم براي گرفتن معافيت پزشكي دادي به اون دو تا شياد بي همه چيز ، منظورم گربه نره و روباه مكار هستن.از موقعي هم كه آدم شدي اول از همه پري مهربونو تور كردي بعد هم شنل قرمزي و حنا و پرين و ... .حتي به اون دختره ي بدبخت كبرت فروش هم رحم نكردي ...حالا هم كه ...ببين پسر جان تو گند زدي به پرونده نوستالژي هاي چند نسل.آخه انصافت كجا رفته؟

بيا برو ايدز بگير كه تو از شر سربازي خلاص شي و ما هم از دست تو .نگران من هم نباش هنوز تير و تخته زياد دارم !!!

پيوست:

۱.دنبال عكس پينوكيو توي گوگل مي گشتم .حدس بزنين كيا رو ديدم؟ بعضي ها رو ديدم كه دماغشون از پينوكيو هم درازتره . جوري كه پري مهربون با داركوباش هم كاري از دستشون برنمياد.مي دونيد كي رو مي گم؟ خب بگيد...