[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 12 عدد :
* کره ی گیاهی پاستوریزه : 100 گرم
* شکر قهوه ای یا سفید : دو سوم پیمانه سرخالی (100 گرم)
* تخم مرغ : 2 عدد
* آرد سفید گندم : 2 پیمانه سر پر (215 گرم)
* بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
* شیر پاستوریزه : نصف پیمانه (125 میلی لیتر)
* وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری
* چیپس شکلات : 170 گرم






روش تهیه :
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).
شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.
سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.
ظرف را به مدت 30- 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.
5 دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.

نکته :
به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.