[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای 12 عدد :
* کره ی گیاهی پاستوریزه : 100 گرم
* شکر قهوه ای یا سفید : دو سوم پیمانه سرخالی (100 گرم)
* تخم مرغ : 2 عدد
* آرد سفید گندم : 2 پیمانه سر پر (215 گرم)
* بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
* شیر پاستوریزه : نصف پیمانه (125 میلی لیتر)
* وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری
* چیپس شکلات : 170 گرم
روش تهیه :
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).
شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.
سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.
ظرف را به مدت 30- 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.
5 دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.
نکته :
به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.
مواد لازم برای 12 عدد :
* کره ی گیاهی پاستوریزه : 100 گرم
* شکر قهوه ای یا سفید : دو سوم پیمانه سرخالی (100 گرم)
* تخم مرغ : 2 عدد
* آرد سفید گندم : 2 پیمانه سر پر (215 گرم)
* بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
* شیر پاستوریزه : نصف پیمانه (125 میلی لیتر)
* وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری
* چیپس شکلات : 170 گرم
روش تهیه :
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).
شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.
سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.
ظرف را به مدت 30- 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.
5 دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.
نکته :
به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.