جام جم آنلاين: مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين باعث كاهش قند خون و در
نتيجه تشديد گرسنگي ميشود به همين دليل ميوهها به دليل داشتن قند كمتر بايد در سحر مصرف شوند.
دكتر بيگلر، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ايران در گفتگو با ايسنا گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروههاي غذايي شير و لبنيات، ميوه و سبزي و نان و غلات توصيه ميشود مانند نان و پنير و سبزي كه يكي از عادات خوب غذايي مردم است. علاوه بر آن مصرف شير گرم و فرني و يا شير برنج در هنگام افطار مناسب است.
وي افزود: استفاده از سبزي و ميوه در هنگام افطار و همچنين در فاصله زماني بين افطار تا سحر به دليل اينكه منبع خوبي از فيبر هستند براي دستگاه گوارش بسيار مفيد است و مانع بروز يبوست ميشود.
بيگلر تصريح كرد: سبزيها با دارا بودن مواد مغذي و آب، علاوه بر تامين ويتامينها و املاح مورد نياز بدن از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري ميكنند.
مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون ميشوند، به اين ترتيب مصرف مواد غذايي شيرين و حاوي قندهاي ساده در وعده سحري باعث ميشود شخص زودتر گرسنه شود.
معاون دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: توصيه ميشود براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، چاي كمرنگ و ساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود.
نتيجه تشديد گرسنگي ميشود به همين دليل ميوهها به دليل داشتن قند كمتر بايد در سحر مصرف شوند.
دكتر بيگلر، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ايران در گفتگو با ايسنا گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروههاي غذايي شير و لبنيات، ميوه و سبزي و نان و غلات توصيه ميشود مانند نان و پنير و سبزي كه يكي از عادات خوب غذايي مردم است. علاوه بر آن مصرف شير گرم و فرني و يا شير برنج در هنگام افطار مناسب است.
وي افزود: استفاده از سبزي و ميوه در هنگام افطار و همچنين در فاصله زماني بين افطار تا سحر به دليل اينكه منبع خوبي از فيبر هستند براي دستگاه گوارش بسيار مفيد است و مانع بروز يبوست ميشود.
بيگلر تصريح كرد: سبزيها با دارا بودن مواد مغذي و آب، علاوه بر تامين ويتامينها و املاح مورد نياز بدن از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري ميكنند.
مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون ميشوند، به اين ترتيب مصرف مواد غذايي شيرين و حاوي قندهاي ساده در وعده سحري باعث ميشود شخص زودتر گرسنه شود.
معاون دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: توصيه ميشود براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، چاي كمرنگ و ساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود.