زنان باردار كمتر زردچوبه مصرف كنند

جام جم آنلاين: مريم مرادف متخصص تغذيه گفت: زنان حامله و افرادي كه به انسداد كيسه
صفرا مبتلا هستند كمتر از زردچوبه استفاده كنند.

مرادف در گفتگو با فارس افزود: زردچوبه سرشار از نياسين، كلسيم، آهن، روي، مس، پتاسيم و منيزيم است و داراي ماده‌اي به نام كوركومين است كه عامل ‌رنگ زردچوبه و آنتي اكسيداني قوي است كه باعث سم‌زدايي در بدن مي‌شود.

وي گفت: كوركومين موجود در زردچوبه ضد سموم كبد، ضد التهاب و ورم، ضد دردهاي رماتيسمي و التهابي است. زردچوبه باعث افزايش ترشح انسولين و كاهش قند خون مي‌شود و ادويه‌اي مناسب براي ديابتي‌هاست كه به دليل داشتن آنتي اكسيدان‌هاي قوي عامل مهمي در پيشگيري از انواع سرطان‌ها مي‌تواند باشد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: از ساير خواص زردچوبه مي‌توان به صفرابر، تحريك‌كننده ترشحات پانكراس، هضم‌كننده غذا، خاصيت حل كننده و دفع كننده سنگ مثانه نام برد و براي درمان التهابات لثه مي‌توان جوشانده زردچوبه را قرقره كرد.
مراداف گفت: زردچوبه يك اسيد چرب بلند و شاخه‌دار كه ضد آلزايمر است. كوركومين موجود در زردچوبه باعث كاهش چربي‌هاي بد خون مي‌شود و ضد گرفتگي عروق است.زنان حامله و افرادي كه به انسداد كيسه صفرا مبتلا هستند كمتر از زردچوبه استفاده كنند.
__________________