يك متخصص تغذيه گفت: نان تافتون به دليل اينكه در مدت
زمان كوتاهي تخمير و پخته ميشود، مصرف آن باعث اختلال در جذب املاح و مسموميت با
فلزات سنگين ميشود.
مرتضي صفوي در گفتگو با فارس افزود: نانهايي كه از آرد سبوسدار تهيه ميشوند و با خمير مايه و بدون استفاده از جوششيرين به عمل ميآيد و با حرارتي ملايم، يكنواخت و شعله غيرمستقيم پخته ميشود، سالمترين نانها هستند.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: نانهايي كه با استفاده از خمير مايه تهيه ميشود، از ارزش تغذيهاي بالايي برخوردارند، قابليت هضم خوبي داشته و ضايعات و دورريزي آنها بسيار كمتر از نانهاي تهيه شده با جوششيرين است. عطر و بوي اين نانها به هيچ وجه قابل قياس با نانهاي جوششيريندار نيست و ماندگاري بهتري دارند. صفوي افزود: ويژگيهاي يك نان خوب را ميتوان به داشتن ظاهر خوب كه كاملا برشته، پخته شده و در سطح آن سوختگي مشاهده نشود، طعم مناسب كه داراي طعم، مزه و بوي خوشايند و عاري از جوششيرين باشد، داشتن بافت مناسب كه بافت نرم و يكنواخت ناشي از تخمير با خمير مايه داشته باشد و قابليت برشپذيري مطلوب خلاصه كرد.
زمان كوتاهي تخمير و پخته ميشود، مصرف آن باعث اختلال در جذب املاح و مسموميت با
فلزات سنگين ميشود.
مرتضي صفوي در گفتگو با فارس افزود: نانهايي كه از آرد سبوسدار تهيه ميشوند و با خمير مايه و بدون استفاده از جوششيرين به عمل ميآيد و با حرارتي ملايم، يكنواخت و شعله غيرمستقيم پخته ميشود، سالمترين نانها هستند.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: نانهايي كه با استفاده از خمير مايه تهيه ميشود، از ارزش تغذيهاي بالايي برخوردارند، قابليت هضم خوبي داشته و ضايعات و دورريزي آنها بسيار كمتر از نانهاي تهيه شده با جوششيرين است. عطر و بوي اين نانها به هيچ وجه قابل قياس با نانهاي جوششيريندار نيست و ماندگاري بهتري دارند. صفوي افزود: ويژگيهاي يك نان خوب را ميتوان به داشتن ظاهر خوب كه كاملا برشته، پخته شده و در سطح آن سوختگي مشاهده نشود، طعم مناسب كه داراي طعم، مزه و بوي خوشايند و عاري از جوششيرين باشد، داشتن بافت مناسب كه بافت نرم و يكنواخت ناشي از تخمير با خمير مايه داشته باشد و قابليت برشپذيري مطلوب خلاصه كرد.