Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life

descriptionفائزه متحولیجات میشود .. Emptyفائزه متحولیجات میشود ..

more_horiz
سلام سلام سلام
سلام به همه " سحر خانوم ؛ نیلوفرجون ؛ ایدا ی عزیز ؛ الناز خانوم ؛ ناهید خانوم ؛ پوپک عزیز؛ یاس سفید ومهسا عزیزو سعیده ی عزیز و آزاده خانوم که تازه تشریف آوردن و هچنین سلام عرض میکنیم خدمت اقا یون ایران فرومیجات " آقا یدی " آقا فرهاد ؛ آقای حاج رضا و آقای کاوه " آقای آذر مینا ؛ اقای مرادی ؛ آقای امید ؛ اقا پارسا ؛ آقا بابک ؛ علی اقا ؛ رفیق تنها و همه دوستانی که متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه " درد کهنسالیه دیگه " جهان یه ترانه ای داره میگه (( داری پیر میشیو خبر نداری )) " منو خار شوهر همیشه میخوندیم (( داری پیر میشی خواستگار نداری ))!!!
ببخشین بخدا من یادم رفته بود سلام کنم " اینقدری که اعصابمون خورت بود" دلمم برا همتون تنگیده بود .. :(
امیدوارم که همه خوب باشین و البته از اشنایی با ایران فرومیای جدید هم بسیار خوشبخت هستیم " پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک میگوییم و همچنین فرارسیدن عید سعید فطر و در پی ان تولد امام زمان و همچنین عید غدیر و سپس قربانو و اه اه اه سال نو مبارکو صد سال به این سالا و the end ..
از سقوط هواپیمای دیروز هم بسیار بسیار دلگیر شدیم و از صمیم قلب برای بازماندگان عزیزان از دست رفته طلب صبر و شکیبایی را از خدا خواستاریم و امیدواریم مجروحین هر چه سریعتر بحبودی یابند و به دیار خویش باز گردند " که درد فراق ناجور دردیست .. :( ما نیز بانوی اخویمان بسیار بیمار حال است و در دیار غربت ماندگار شده " بدین وسیله اعلام میداریم امروز عصر جهت ختم انعام برای سلامت این عزیز به آدرس زیر مراجعه فرمائید :
آدرس : خونه ی فائزه اینا
...........
چند کلامی حرف دل
حالا ما که حرفی نداریم" ولی خدا میدونه ملت منتظرن بچه هاشون امتحان بدن " فردای امتحان ببرنشون پیکنیکی " کوهی " گردشی تفریحی ..
فردای امتحان فائزه :
مامان ما کله ی سحر پا شده یه مو کت انداخته رو حیاطو نشسته بالا سر ما : فائزه پاشو ؛ پاشو ؛ پاشو ..
خلاصه یه چایی دادن به ما و یه ظرف تایدو یه اسکاج ..
فائزه با چشمانی پر ز خواب و بسته : یه تیکه نون بده با این اسکاجه بخورم که سیر بشم ..
مامان : چاییتو بخور برو موکتو بشور ..!!!
فائزه : 12
خلاصه فائزه رفت رو حیاطو شروع به کار کرد ( فائزه در نقش کزت :( )
و مامان هم در نقش خانوم تناردیه نشستو هی میگفت اینجا رو بد شستی " اونجا رو بد شستی ..
در حالی که داشتم به این فکر میکردم که چی میشد اگه الان یه مردی در نقش آقای ژان وار ژان زنگ درو میزدو میومد منو از دست این مامان تناردیه ایم نجات میداد که یه دفه یادم به روز سیاه اومد ..
دو هفته پیش داشتم اماده میشدم که برم کتابخونه که یه دفه صدای شکستن شیشه شنیدم " صدا اونقدر دور به نظر میرسید که فکر کردم از خونه ی همسایست ولی با این حال رفتم رو حیاط ببینم چه خبره " اطرافو نگریستیم دیدم نه چیزی نیست " یه دفه نگام افتاد به پایین که یه دست خونی از در زیر زمین اومد بیرون " همینجور مبهوت مونده بودم که یه دفه سر مامان دیده شد در حالی که به زحمت داشت خودشو از پله های زیر زمین میکشد بالا " واااای اونروز بسیار روز مزخرفی بود " خدا رو شکر خیلی چیزیش نشده بود ولی میدونین آدم یه دفه این چیزا رو میبینه " دلش میریزه " اون وضعیتو اون حال مامان یه دفه این فکرو آورد تو سرم که اگه خدایی نکرده مامان یه چیزیش بشه ..!!! وای نه من میمیرم ....!! تصورش دیوونم میکنه " خلاصه این شد که فهمیدیم واقعا چقدر ادم دیر میفهمه قدر گوهرایی که دورو ورشه رو و خلاصه ما کلی متحولیجات شدیم یه دفه به خودمون اومدیم دیدیم که مامان داره میگه خب بسه دیگه اب بکش یه فرشو یه قالیچه هم مونده که باید بشوری !!
و از اونجا که ما بسیار متحولیجات شده بودمو گلومو یه بغض گنده گرفته بود " مامانو نگاه کردمو زیر لب گفتم : هر چی تو بگی مامان گلم ؛ فقط زود منو تنها نگذار ..
خلاصه این شد که ما دیروز در نقش یک انسان متحول شده ی کزت صفت یه موکتو یه فرشو یه قالیچه و البته پاسیو و آشپرخونه رو شستیم ..

descriptionفائزه متحولیجات میشود .. EmptyRe: فائزه متحولیجات میشود ..

more_horiz
سلام فائزه جون :[بوسه]:
خوب هستي؟ :king:
امتحان دادي؟ :D
بالاخره دانشگاه دولتي يا آزاد؟؟ :[نیشخند]:
بپر بغلم كه دلم خيلي برات تنگ شده بود :[قلب]: :{شادی}:

more_horiz
با سلام

برای شما و بقیه ای بچه های ایران فرم ارزوی موفقیت میکنم

موفق و پیروز باشید

:D

more_horiz
سلامی چو بوی خوش آشنائی
به آن مردم دیده روشنائی
این تحول را به فال نیک میگیریم و مجددا آرزوی توفیق برای همه دوستان عزیز ایران فروم را دارم .
شادزی . :cherry:

more_horiz
سلامی مجدد خدمت الناز خانوم و علی اقا و اقا یدی 53
وای دست رو دلم نگذارین که خونه " یه پیاله ی خون شده .. 12
قربونت برم الناز جون " منم دلم برات تنگ شده بود " الناز من از کجای این مصیبت بگم " اونقدر درد آوره که میترسم " گفتن من همانو سر به بیابون گذاشتن شما همان ..
اگه بغضم بذاره و اشک فرصت دیدن حروف کیبورد رو بده " هنوز هم من میمونم که بگم ساندیس بهمون ندادن یا بگم ندادن کیکشون به جهنم " بیسکویتمون سر اختصاصیا دادن ( آخه آدمم اینقدر بی فکر " آخه آدم سر اختصاصی دیگه وقت داره بیسکوویت بخوره ) !!! آه ه ه ه آخه الناز جون به نظرت دیگه چه انگیزه ای جز کیک و ساندیس میتونه آدمو ببره سر جلسه ..!!:[نیشخند]:
ولی میدونین به جاش من نبوغم تو این امتحانا شکوفا میشه هااا ..
مثلا من الان به این موضوع پی بردم که من علاوه بر چرت و پرت گفتن " استعداد عجیبی تو گند زدن به امتحانا دارم ..:geek:

از علی آقا و اقا یدی هم ممنونم و برای شما هم آرزوی سلامتی و شادی دارم " ( البته اقا یدی این تحولیجات خیلی کم در من اتفاق میفته که باعث یک حرکت انقلابی و کزت صفتی بشه هااااااااا ..!! :D )

more_horiz
نخير اينطوري نمي شه، ببينم كي قرار بود شهريه دانشگاه آزاد فائزه گلم رو بده؟ هان؟ زود بلند شه بياد كه ترم اول نزديكه :[نیشخند]: 😆

more_horiz
آخی سحر جون " حالا اگه کسی احیانا داوطلبه " من حرفی ندارمو شماره حسابمو میدما ...
ولی شرمنده ی روی ملتم از این بابت که دانشگاه آزاد رشته ی منو به صورت نا پیوسته نداره .. :D

more_horiz
سلام عزیزم
موفق باشی گلم
بوووووووس

more_horiz
ممنون سعیده جان 53
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply