[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای چهار نفر :
* شیر : دو لیوان
* شكر : یك لیوان
* ورق ژلاتین : پنج عدد
* وانیل : كمی
* زرده تخممرغ : شش عدد
* خامه : 100 گرم
* ژله یا مربا برای تزئین
* بنا به سلیقه خودتان میتوانید از كمپوتهای گیلاس، آلبالو، هلو، آناناس و هر میوه دیگری استفاده كنید.
طرز تهیه :
ابتدا زرده تخممرغها را به همراه شكر و وانیل با همزن میزنیم تا زردهها سفت و كشدار شوند،
شیر را میجوشانیم ، شیر داغ را به آرامی داخل زردهها میریزیم و مرتب هم میزنیم.
سپس ورقهای ژلاتین را در آب جوش حل میكنیم و داخل مخلوط شیر و زردهها میریزیم و هم میزنیم و میگذاریم تا مایع سرد شود.
حالا تمام مواد را داخل قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا بسته شود، سپس خامه را با چند قاشق شكر هم میزنیم تا سفت شود و كرم را با خامه زده شده میپوشانیم.
پس از یك ساعت كرم خود را میگیرد ، آن را از یخچال بیرون بیاورید و پیش از آنكه آن را برش دهید، روی آن را با هر نوع میوه یا كمپوتی كه خواستید تزئین كنید و روی میوهها از ژله یا مربا استفاده كنید، سپس برش دهید و میل كنید.
مواد لازم برای چهار نفر :
* شیر : دو لیوان
* شكر : یك لیوان
* ورق ژلاتین : پنج عدد
* وانیل : كمی
* زرده تخممرغ : شش عدد
* خامه : 100 گرم
* ژله یا مربا برای تزئین
* بنا به سلیقه خودتان میتوانید از كمپوتهای گیلاس، آلبالو، هلو، آناناس و هر میوه دیگری استفاده كنید.
طرز تهیه :
ابتدا زرده تخممرغها را به همراه شكر و وانیل با همزن میزنیم تا زردهها سفت و كشدار شوند،
شیر را میجوشانیم ، شیر داغ را به آرامی داخل زردهها میریزیم و مرتب هم میزنیم.
سپس ورقهای ژلاتین را در آب جوش حل میكنیم و داخل مخلوط شیر و زردهها میریزیم و هم میزنیم و میگذاریم تا مایع سرد شود.
حالا تمام مواد را داخل قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا بسته شود، سپس خامه را با چند قاشق شكر هم میزنیم تا سفت شود و كرم را با خامه زده شده میپوشانیم.
پس از یك ساعت كرم خود را میگیرد ، آن را از یخچال بیرون بیاورید و پیش از آنكه آن را برش دهید، روی آن را با هر نوع میوه یا كمپوتی كه خواستید تزئین كنید و روی میوهها از ژله یا مربا استفاده كنید، سپس برش دهید و میل كنید.