[You must be registered and logged in to see this image.]
دانشمندان تاكيد كردند: نوجواناني كه زياد تلويزيون تماشا ميكنند، الگوهاي غذايي نامطلوبتري را در سالهاي آينده زندگي دنبال ميكنند.
اين دانشمندان هشدار دادند: نوجوانان در مقطع دبيرستان كه ساعات زيادي را صرف تماشاي تلويزيون ميكنند، معمولا گرفتار عادات تغذيهاي نامناسب و غيربهداشتي ميشوند كه متاسفانه اين عادتها تا سنين بالاتر نيز ادامه پيدا ميكند و در نهايت سلامت آنان را به خطر مياندازد.
محققان يادآور شدند كه با توجه به نتايج اين تحقيق، نحوه تماشاي تلويزيون ميتواند عامل پيشبينيكننده براي نوع تغذيه و رژيم غذايي افراد باشد.
در اين تحقيق، 2000 نوجوان در مقطع راهنمايي و دبيرستان مورد مطالعه قرار گرفتند. محققان دانشگاه مينهسوتا، رابطه بين تماشاي تلويزيون و نوع رژيم غذايي را در اين نوجوانان مورد بررسي و ارزيابي قرار دادند.
محققان ميگويند: اين نخستين پژوهشي است كه در آن رابطه بين تماشاي تلويزيون و رژيم غذايي از دوران نوجواني تا دوران بزرگسالي بررسي ميشود.
محققان دريافتند: افرادي كه در سن نوجواني روزانه بيش از 5 ساعت تلويزيون ميبينند، در سنين بالاتر كمتر از ميوهها، سبزيجات، مواد غذايي كلسيمدار و نانهاي سبوسدار مصرف ميكنند و بيشتر به خوردن اسنكها، تنقلات چرب و شيرين، فستفود و نوشيدنيهاي قندي تمايل دارند و اين امر سلامت آنها را بشدت تهديد ميكند.
دانشمندان تاكيد كردند: نوجواناني كه زياد تلويزيون تماشا ميكنند، الگوهاي غذايي نامطلوبتري را در سالهاي آينده زندگي دنبال ميكنند.
اين دانشمندان هشدار دادند: نوجوانان در مقطع دبيرستان كه ساعات زيادي را صرف تماشاي تلويزيون ميكنند، معمولا گرفتار عادات تغذيهاي نامناسب و غيربهداشتي ميشوند كه متاسفانه اين عادتها تا سنين بالاتر نيز ادامه پيدا ميكند و در نهايت سلامت آنان را به خطر مياندازد.
محققان يادآور شدند كه با توجه به نتايج اين تحقيق، نحوه تماشاي تلويزيون ميتواند عامل پيشبينيكننده براي نوع تغذيه و رژيم غذايي افراد باشد.
در اين تحقيق، 2000 نوجوان در مقطع راهنمايي و دبيرستان مورد مطالعه قرار گرفتند. محققان دانشگاه مينهسوتا، رابطه بين تماشاي تلويزيون و نوع رژيم غذايي را در اين نوجوانان مورد بررسي و ارزيابي قرار دادند.
محققان ميگويند: اين نخستين پژوهشي است كه در آن رابطه بين تماشاي تلويزيون و رژيم غذايي از دوران نوجواني تا دوران بزرگسالي بررسي ميشود.
محققان دريافتند: افرادي كه در سن نوجواني روزانه بيش از 5 ساعت تلويزيون ميبينند، در سنين بالاتر كمتر از ميوهها، سبزيجات، مواد غذايي كلسيمدار و نانهاي سبوسدار مصرف ميكنند و بيشتر به خوردن اسنكها، تنقلات چرب و شيرين، فستفود و نوشيدنيهاي قندي تمايل دارند و اين امر سلامت آنها را بشدت تهديد ميكند.