[You must be registered and logged in to see this image.]
پژوهشگران به تازگي دريافتهاند كه مصرف گوجه فرنگي در تسكين دردهاي پس از جراحيهاي ناحيه معده و روده تاثير مطلوب دارد.
اين محققان تاكيد كردند: گوجه فرنگي حاوي آنتياكسيدانهايي است كه اين تركيبات از بروز دردهاي پس از جراحيهاي ناحيه شكم جلوگيري ميكنند.
بر اساس اين گزارش، ليكوپن كه از خانواده كارتنوئيدهاي فيتوشيميايي است، ماده قرمزرنگي در گوجهفرنگي است كه باعث قرمزي اين ميوه خوراكي ميشود. اين ماده از ترشح دستهاي از پروتئينها كه در تشكيل بافتهاي غيرطبيعي و چسبندهاي در داخل شكم نقش دارند، جلوگيري مينمايد.
تحقيقات حاكياست؛ رژيم غذايي كه در آن گوجهفرنگي يا محصولات تهيه شده از آن به مقدار زيادي گنجانده شود، شيوهاي مناسب براي كنترل تشكيل اين بافتهاي غيرعادي و بيمارگونه شكل است.
زماني كه اين بافتها در داخل شكم تشكيل ميشوند بيشتر سبب اتصال غيرطبيعي در عضو و يا بخشهايي از آنها به يكديگر خواهند شد. بر اساس يافتههاي اخير، اين بافتها باعث يك سري دردهاي شكمي حتي انسداد روده و مثانه شده و در زنان نيز سبب نازايي خواهند شد. آنتي اكسيدانهاي گوجه فرنگي حتي در سس گوجه فرنگي و كچاپها نيز به ميزان زيادي وجود دارد.
به گفته پژوهشگران؛ اين آنتي اكسيدانها تاثيرات مطلوبي هم در پيشگيري از بروز بيماريهاي قلبي و برخي از انواع سرطانها بخصوص سرطانهاي پروستات، پانكراس، معده، سينه، رحم و ششها دارد.
پژوهشگران به تازگي دريافتهاند كه مصرف گوجه فرنگي در تسكين دردهاي پس از جراحيهاي ناحيه معده و روده تاثير مطلوب دارد.
اين محققان تاكيد كردند: گوجه فرنگي حاوي آنتياكسيدانهايي است كه اين تركيبات از بروز دردهاي پس از جراحيهاي ناحيه شكم جلوگيري ميكنند.
بر اساس اين گزارش، ليكوپن كه از خانواده كارتنوئيدهاي فيتوشيميايي است، ماده قرمزرنگي در گوجهفرنگي است كه باعث قرمزي اين ميوه خوراكي ميشود. اين ماده از ترشح دستهاي از پروتئينها كه در تشكيل بافتهاي غيرطبيعي و چسبندهاي در داخل شكم نقش دارند، جلوگيري مينمايد.
تحقيقات حاكياست؛ رژيم غذايي كه در آن گوجهفرنگي يا محصولات تهيه شده از آن به مقدار زيادي گنجانده شود، شيوهاي مناسب براي كنترل تشكيل اين بافتهاي غيرعادي و بيمارگونه شكل است.
زماني كه اين بافتها در داخل شكم تشكيل ميشوند بيشتر سبب اتصال غيرطبيعي در عضو و يا بخشهايي از آنها به يكديگر خواهند شد. بر اساس يافتههاي اخير، اين بافتها باعث يك سري دردهاي شكمي حتي انسداد روده و مثانه شده و در زنان نيز سبب نازايي خواهند شد. آنتي اكسيدانهاي گوجه فرنگي حتي در سس گوجه فرنگي و كچاپها نيز به ميزان زيادي وجود دارد.
به گفته پژوهشگران؛ اين آنتي اكسيدانها تاثيرات مطلوبي هم در پيشگيري از بروز بيماريهاي قلبي و برخي از انواع سرطانها بخصوص سرطانهاي پروستات، پانكراس، معده، سينه، رحم و ششها دارد.