گوجه فرنگي داراي مقادير متفاوتي از ويتامين‌هاي K ، E ، C، B ، A ، آهن، املاح معدني مخصوصاً فسفر، کلسيم، پتاسيم، مس، منيزيم، کبالت بوده و به تازگي وجود يد نيز در گوجه فرنگي گزارش شده است.
طبع گوجه فرنگي سرد و خشک است و داراي خواص اشتهاآور، ادرار آور، ضد نفخ، مقوي اعصاب، خنک کننده، تصفيه کننده خون، ضد اسکوربوت، ضد تعفن، هضم کننده غذا، نشاط آور، نيروبخش، ضد ميکروب و ضد اسهال است .گوجه فرنگي، ترشي معده را از بين مي‌برد همچنین بدن را در مقابل امراض عفوني و کمبود ويتامين C حفظ مي‌کند.
گوجه فرنگي به هضم غذا کمک مي‌کند ، حس بينايي را تقويت كرده و به علت داشتن ويتامين B مقوي اعصاب است. آب گوجه فرنگي تازه در رفع لکه‌هاي پوست مانند کک و مک اثر مفيد دارد؛ همچنين درموارد کمبود عناصر معدني بدن، درمان برافروختگي ، رماتيسم، نقرس و جلوگيري از پيري زودرس خاصيت درماني دارد.