مواد لازم :
* بلغور گندم : نصف پیمانه
* ماست موسیر : یک پیمانه
* اسفناج و سبزه سیر : به میزان لازم
* پیاز جهت پیازداغ
* نعنا داغ جهت تزئین



طرز تهیه :
بلغور گندم را می ریزیم درون یک قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه و له شود. ب
عد، در یک قابلمه دیگر، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس بلغور گندم پخته را به آن اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفتد.
وقتی که جا افتاد، سبزی ها را ( که شامل اسفناج و سبزه سیر است) خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
بعد از حدود ده تا بیست دقیقه ، یک لیوان ماست موسیر را اضافه می کنیم و از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته نگیرد.

1 . برای تزئین می توانیم از نعنا داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده کنیم.
2. می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)