[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* روغن مایع : ۱۰۰ گرم
* پیاز : یک عدد (۱۵۰ گرم)
* گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
* زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
* فلفل : نصف قاشق چایخوری
* آب : یک لیتر
* آلو :۲۵۰ گرم
* اسفناج : ۵/۱ کیلوگرم
* نمک : یک قاشق چایخوری
* زعفران : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید. .
زعفران را اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
مواد لازم :
* روغن مایع : ۱۰۰ گرم
* پیاز : یک عدد (۱۵۰ گرم)
* گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
* زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
* فلفل : نصف قاشق چایخوری
* آب : یک لیتر
* آلو :۲۵۰ گرم
* اسفناج : ۵/۱ کیلوگرم
* نمک : یک قاشق چایخوری
* زعفران : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید. .
زعفران را اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.