Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionخورشت آلو اسفناج Emptyخورشت آلو اسفناج

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* روغن مایع : ۱۰۰ گرم
* پیاز : یک عدد (۱۵۰ گرم)
* گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
* زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
* فلفل : نصف قاشق چایخوری
* آب : یک لیتر
* آلو :۲۵۰ گرم
* اسفناج : ۵/۱ کیلوگرم
* نمک : یک قاشق چایخوری
* زعفران : نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید. .
زعفران را اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

descriptionخورشت آلو اسفناج EmptyRe: خورشت آلو اسفناج

more_horiz
ای کاش راجع به قلییه اسفناج هم مطلب میزدید.

descriptionخورشت آلو اسفناج Emptyقلیه اسفناج

more_horiz
yady wrote:
ای کاش راجع به قلییه اسفناج هم مطلب میزدید.


مواد لازم برای چهار نفر

گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند 250 گرم
لوبیای چشم بلبلی 50 گرم
لپه 50 گرم
عدس 50 گرم
اسفناج تازه یک کیلو
پیاز ریز 2 عدد
نعناع 100 گرم
کشک نصف فنجان
روغن خوراکی
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

لوبیا، عدس و لپه را شسته و در آب گرم بمدت 2 ساعت بخیسانید. نمک را اضافه کنید و آنرا بمدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید. پیازها را پوست کنده و رنده کنید. آنرا با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و از آن گلوله های کوچک گوشتی درست کنید. سپس آنها را روی شعله در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود.

اسفناج ها را شسته و خرد کنید و آنرا به بقیه مواد اضافه کنید و برای 15 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا حدی که دیگر آبی در ظرف نماند. نعناع ها را نیز شسته و خرد کنید و پس از آنکه در روغن سرخ کردید با کشک مخلوط کرده و روی قلیه اسفناج بریزید و میل نمایيد.

descriptionخورشت آلو اسفناج EmptyRe: خورشت آلو اسفناج

more_horiz
سحر خانم تشکر ، ازاینکه برنامه قلیه اسفناج را پست کردید.
قلیه اسفناج بیشتر در مازندران متداول است و خاستگاهش هم شهر آمل است.
در آمل قلیه اسفناج رو بدون گوشت چرخکرده و حتی چرخ نکرده و لپه و چشم بلبلی و کشک درست میکنند.منتها بجای آن مواد حذف شده عدس و سیر اضافه میکنند.
باز هم متشکرم.

descriptionخورشت آلو اسفناج EmptyRe: خورشت آلو اسفناج

more_horiz
قابل شما رو نداشت آقاي يدي عزيز 53
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply