Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life

descriptionدلم گرفته ؟1 چرا!؟ Emptyدلم گرفته ؟1 چرا!؟

more_horiz
گاهی ادم نمیدونه چرا ولی دلش میگیره

من دلم گرفته از اینکه نمیدونم چرا!؟

چرا... نمیتونیم نبینییم اشک چشمان غمگینی؟

چرا نمیتونیم نبینیم دستان پینه بسته ای از زخم کار و نابرابری؟

چرا نمیتونیم دل هر ناشادمانی را به شادی وجد اریم؟

چرا ما هم گرفتاریم به به دیدن و نتوانستن ؟

چرا یک کودکی یتیم به حسرت دل به اهی سرد بیالاید؟

چرا در پیش چشمانش دگر کودک به شادی پدر را دربغل گیرد

چرا...؟

چرا...؟

چرا...؟

[You must be registered and logged in to see this image.]

نمیدانم چرا ، نمیدانم !؟

Last edited by hiran on Fri May 07, 2010 10:15 pm; edited 2 times in total

descriptionدلم گرفته ؟1 چرا!؟ EmptyRe: دلم گرفته ؟1 چرا!؟

more_horiz
این پرسش ها جناب حیران پاسخ داره ، منتهی بایستی در موردش خیلی فکر کرد ، خدا کنه هیچ وقت دل
[You must be registered and logged in to see this image.] هیچ کس و از جمله دل شما دوست عزیز نگیره و همیشه خوب و خوش و سرحال باشید

more_horiz
جناب حیران
دوستی داشتم که بعلت مبتلا شدن به منیایژید مغزی شنوایی خود را از دست داد بعد از یکسال من به او پیشنهاد کردم که روزنامه بخواند تا از جامعه عقب نماند می دونی چه پاسخی به من داد اون گفت خیلی
راحت شده دیگه از اطرافم بی خبرم شبا راحت می خوابم.اگه کسی را در حال گریه کردن ببینم نمی فهمم چه دردی دارد.اخبار های طلاق و جنایات و تبعیض ورشوه خواری را هرگز نمی شنوم ........وای کاش زودتر نا شنوا می شدم.در ضمن در طول این یکسال 15 کیلو هم وزن اضافه کرده ام و چون فکرم ازاده غذا خوردنم هم بسیار خوب شده

more_horiz
نه دوست عزیز ، این هم نوعی فرافکنی و خود گریزی است

more_horiz
استاد عزیز
قطعا منظور بنده را متوجه شده اید من کاری به درست یا غلط بودن گفته گوینده ندارم منظورم اینه شما که ادم متفکری هستین باید غم اطرافت را بخوری از اینه که دلت گرفته و نمی دونی چرا

more_horiz
سلام به دوستان نمي دونم ولي انسان موجودي است اجتماعي اين موارد كه درد ديگران باعث اندوه ديگري ميشه تعيد كننده همون بيت است كه ميگه بني آدم عضاي يك ديگرن .... اگه بخواهيم با اين مسائل اين طور رفتار كرد باعث ميشه كه از ديگران فرار كنيم و اين درست نيست اون دوستتونم خيلي ببخشيدا ولي غم باد گرفته شما فكر كنيد ي روز صدايه عزيزانتون نشنويد يكي مثل مادر و پدر بس ديدين كه حرف من درسته
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply