[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای 30 عدد:
* قیسی خرد شده: 150 گرم
* زردآلوی خرد شده: 150 گرم
* آب پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
* شکلات سفید (شیری): رنده شده 150 گرم
* کره ی پاستوریزه: 1 قاشق غذاخوری
* خامه ی سفت پاستوریزه: یک چهارم پیمانه (50 گرم)
* پودر نارگیل سه چهارم: پیمانه (150 گرم)
* مغز پسته ی خرد شده :25 گرم
* شکلات قهوه ای خرد شده :60 گرم
طرز تهیه:
- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.
* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
مواد لازم برای 30 عدد:
* قیسی خرد شده: 150 گرم
* زردآلوی خرد شده: 150 گرم
* آب پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
* شکلات سفید (شیری): رنده شده 150 گرم
* کره ی پاستوریزه: 1 قاشق غذاخوری
* خامه ی سفت پاستوریزه: یک چهارم پیمانه (50 گرم)
* پودر نارگیل سه چهارم: پیمانه (150 گرم)
* مغز پسته ی خرد شده :25 گرم
* شکلات قهوه ای خرد شده :60 گرم
طرز تهیه:
- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
[You must be registered and logged in to see this image.]
- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.
* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.