دوست عزیز ممنونم از حضور سبزتان . اما به اطلاع شما و همه دوستان طبیعت میرساند جنگل سرو چمان در جاده هراز (جاده تهران به آمل ) و در نزدیکی حومه آمل یعنی در مسیر فرعی آمل به امامزاده عبداله قرار دارد. از جاده هراز که وارد آمل بشی نرسیده به آمل حدود 10 کیلومتر مانده دوراهی امامزاده عبداله است که پردیس دانشگاه شمال در نبش همین جاده قرار دارد.از این مسیر که بطرف امامزاده عبداله طی طریق کنید به جاده سرو چمان میرسید که از جاده اصلی به سمت جنوب در دل جنگل منشعب میشود که یکی از مناطق بکر جنگلی شمال است.
من بارها به امامزاده عبدالله رفتم توي خود امامزاده اتاق مي دن كه ارزونم هست و فقط هم به خانواده ها مي دن و به نظر من براي اونا كه مي خوان عيد برن سمت آمل و ... و جا و مكان هم ندارن مي تونه پيشنهاد خوبي باشه
امامزاده عبداله آمل در دل جنگل واقع شده و توسعه شهری آنجا باعث تخریب جنگل شد و امروزه امکانات بسیار خوبی بلحاظ زائر سرا و هتل و مراکز خرید دارد. من ضمن تائید فرمایشات خانم پوپک توصییه میکنم دوستان برای تعطیلات نوروز چنانچه مسیر هراز را انتخاب کردند از منطقه زیبای پیست اسکی آبعلی که دارای جاذبه های خوب توریستی است و همینطور در کنارش از منطقه بسیار زیبای دشت مشاء دیدن کنند و اگر دنبال اقامتی خوب و ارزان قیمت هستند حتما از زائر سرای امامزاده هاشم در گردنه امامزاده هاشم استفاده نمایند که در اینصورت میتوانید از طبیعت زیبای منظریه پلور و دشت لار و سد لار و لذت ماهیگیری از رودخانه و سد لار (سرچشمه رود هراز )و صعود به دماوند در سحرگاه تا قبل از طلوع آفتاب بهره مند شوید .