Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionکیک شوکو هالیک Emptyکیک شوکو هالیک

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* پودر شکلا ت :1 بسته
* پودر پودینگ شکلا تی : 1 بسته
* شیر : 1 پیمانه
* کرم : 2/1 پیمانه
* تخم مرغ : 4 عدد
* شکلات تخته ای : 1 پاکت
* گردوی خرد شده : 1 پیمانه




طرز تهیه :
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم .
پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی خوب مخلوط می کنیم و در روی حرارت ملا یم قرار می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس در روی حرارت بالا برای 2 دقیقه قرار می دهیم .
گردو و شکلا ت را هم به مایه اضافه می کنیم و قاطی می کنیم .
مایه آماده شده را در قالب می ریزیم و می گذاریم برای 55 تا 25 دقیقه در فر بماند.
سپس کیک را از فر بیرون آورده و می گذاریم برای 20 دقیقه بماند تا سرد شود.
می توانیم روی آن را با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم.

descriptionکیک شوکو هالیک EmptyRe: کیک شوکو هالیک

more_horiz
سلام
خوبه که خانما توی این باشگاه هستند و یه قسمت رو به آشپزی اختصاص دادند
واسه ما آقایون مجرد خوبه که یاد بگیریم تا مجبور نباشیم فقط نیمرو بخوریم
3

descriptionکیک شوکو هالیک Emptyطرز تهیه دونات

more_horiz
مواد لازم :

تخم مرغ : ٢ عدد

کره آب شده : ۵٠ گرم

شیر ولرم : ١لیوان

آرد : به میزان گفته شده در طرز تهیه

پودر مایع خمیر ترش : ٢ قاشق سوپ خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

شکر : یک سوم لیوان

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن

شکلات تخته ای یا سس شکلات

پودر قند یا پودر شکر

طرز تهیه

در ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی کمی میزنیم بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و بعد پودر خمیر ترش و بعد نمک، شکر و وانیل رو اضافه کرده کمی هم میزنیم و کره آبکرده که خنک شده رو اضافه میکنیم

پس ازین مراحل آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم توجه داشته باشید که آرد رو باید کم کم اضافه کنیم تا حدیکه خمیر سفت بشه و خودشو بگیره بعد کاملا اونو ورز میدیم.

نکته مهم اینه که دونات هرچی بیشتر ورز بخوره حباب های داخلش بعد از سرخ شدن ریزتر میشه و ظاهر بهتری پیدا میکنه بعد ازینکه ورز دادیم رویش رو یک حوله نم دار قرار داده و در یک جایی با دمای معمولی قرار میدیم تا به مدت یک ساعت و نیم استراحت کنه در این مدت بهتره هر ٢٠ دقیقه یک بار خمیر رو ورز بدیم بعد از گذشت این زمان خمیر رو با وردنه پهن میکنیم ضخامت خمیر پهن شده به مقدارنیم سانت کافیه

معمولا برای دونات قالب خاصی تعبیه نشده البته جدیدا نمیدونم که قالبی اومده یا نه اما معمولا اون رو با کاتر مخصوص میبریدند اما من به جای این کاتر از یک وسیله های استفاده کردم که الان به شما هم یاد میدم تا ببینید با کمترین هزینه چطوری میشه یک قالب شیرینی داشت! حتما همه شما تا به حال یک بار از تن ماهی استفاده کردید! وقتی که ازین کنسرهای تن ماهی اسفاده کردید لطفا قوطی اون رو داخل زباله نندازید! شما میتونید سر قوطی رو با درب بازکن تا آخر برش بزنید و حلب رویی رو در بیاریو و حلب زیرین رو هم به همین صورت در بیارید! کاغذ های روی قوطی رو هم بکنید! حالا شما با این قالب میتونید دونات هاتون رو برش بزنبد!!!!!!

بعد ازینکه دنات ها رو قالب زدید برای گردی وسط دونات هم بهتره از ابزرا سوراخ کن که در سفره آرایی به کار میره که برای در آوردن هسته وسط سیب و کلا شکل تونلی هست استفاده کنید یا با دستتون به آرومی حفره کوچکی داخل این خمیرها ایجاد کنید بعد ازینکه این کار رو کردید خمیر ها رو داخل یک سینی که زیرش رو کمی چرب کردید بچینید و رویش رو دوباره همون حوله رو بندازید تا ٢٠ دقیقه استراحت کنه. سپس با روغن داغ و غوطه ور دونات ها رو دونه دونه سرخ کنید و داخل دستمال بزارید تا روغن اضافیش بره . در نهایت داخل پودر قند یا پودر شکر یا شکلات قرار داه و پس از خنک شدن میل کنید!
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply