[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای کرپ :
* آرد : 150 گرم
* شیر : 1و 2/1 پیمانه
* تخم مرغ : 3 عدد
* کره : 35 گرم
* وانیل : 4 /1 ق چ
* نمک : نوک ق چ
* شکر در صورت تمایل (اگر خواستید نان آن کمی شیرین مزه باشد) : 1 ق سوپ خوری
* زعفران : کمی خشک سابیده
مواد داخل کرپ :
* خامه فرم گرفته : 1 و 2/1 پیمانه
* آناناس خورد شده و کاملا آب گرفته : 1 پیمانه
* انار دون شده شیرین : 4/1 پیمانه
* فندق خورد شده : 4/1 یا می توانید هر نوع مغزی که می خواهید درون آن بریزید
* موز خورد شده : در صورت تمایل 4/1 پیمانه
طرز تهیه کرپ :
3 عدد تخم مرغ را با چنگال یا مفتول می زنیم + نمک + وانیل + شیر + زعفران و بعد آرد را کم کم درون آن می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد کره آب شده را درون آن می ریزیم.
مواد را می گذاریم یکساعت بماند.
ماهیتابه تفلون ( ترجیحا تفلون بدون خش که راحت جدا شود ) ( البته اگر هم خش داشته باشد باید هر بار که می خواهید مواد بریزید با بورس کف ظرف را چرب کنید )
وقتی ماهیتابه داغ شد و با بورس کف آن را چرب کردید، 4/1 پیمانه از مواد را بر می داریم و دورن ماهیتابه می ریزیم و می چرخانیم تا یک ورقه پهن درست شود، صبر می کنیم و زمانی که یک طرف آن پخت بر می گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد و در نهایت آن را برداشته و به همین صورت بقیه کرپ ها را آماده می کنیم و می گذاریم سرد سرد شوند، درون یخچال هم می توانید بگذارید تا کاملا سرد شود.
آناناس خورد شده آب گرفته + انار + فندق + موز + خامه را با هم مخلوط می کنیم و یک قاشق از این مواد را وسط کرپ ها می گذاریم و بقچه می کنیم و با روبان های رنگی یا فویل یا کش چل گیس ( که قبلا شستیم ) می بندیمش.
مواد لازم برای کرپ :
* آرد : 150 گرم
* شیر : 1و 2/1 پیمانه
* تخم مرغ : 3 عدد
* کره : 35 گرم
* وانیل : 4 /1 ق چ
* نمک : نوک ق چ
* شکر در صورت تمایل (اگر خواستید نان آن کمی شیرین مزه باشد) : 1 ق سوپ خوری
* زعفران : کمی خشک سابیده
مواد داخل کرپ :
* خامه فرم گرفته : 1 و 2/1 پیمانه
* آناناس خورد شده و کاملا آب گرفته : 1 پیمانه
* انار دون شده شیرین : 4/1 پیمانه
* فندق خورد شده : 4/1 یا می توانید هر نوع مغزی که می خواهید درون آن بریزید
* موز خورد شده : در صورت تمایل 4/1 پیمانه
طرز تهیه کرپ :
3 عدد تخم مرغ را با چنگال یا مفتول می زنیم + نمک + وانیل + شیر + زعفران و بعد آرد را کم کم درون آن می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد کره آب شده را درون آن می ریزیم.
مواد را می گذاریم یکساعت بماند.
ماهیتابه تفلون ( ترجیحا تفلون بدون خش که راحت جدا شود ) ( البته اگر هم خش داشته باشد باید هر بار که می خواهید مواد بریزید با بورس کف ظرف را چرب کنید )
وقتی ماهیتابه داغ شد و با بورس کف آن را چرب کردید، 4/1 پیمانه از مواد را بر می داریم و دورن ماهیتابه می ریزیم و می چرخانیم تا یک ورقه پهن درست شود، صبر می کنیم و زمانی که یک طرف آن پخت بر می گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد و در نهایت آن را برداشته و به همین صورت بقیه کرپ ها را آماده می کنیم و می گذاریم سرد سرد شوند، درون یخچال هم می توانید بگذارید تا کاملا سرد شود.
آناناس خورد شده آب گرفته + انار + فندق + موز + خامه را با هم مخلوط می کنیم و یک قاشق از این مواد را وسط کرپ ها می گذاریم و بقچه می کنیم و با روبان های رنگی یا فویل یا کش چل گیس ( که قبلا شستیم ) می بندیمش.