Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionکرپ بقچه Emptyکرپ بقچه

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای کرپ :
* آرد : 150 گرم
* شیر : 1و 2/1 پیمانه
* تخم مرغ : 3 عدد
* کره : 35 گرم
* وانیل : 4 /1 ق چ
* نمک : نوک ق چ
* شکر در صورت تمایل (اگر خواستید نان آن کمی شیرین مزه باشد) : 1 ق سوپ خوری
* زعفران : کمی خشک سابیده

مواد داخل کرپ :
* خامه فرم گرفته : 1 و 2/1 پیمانه
* آناناس خورد شده و کاملا آب گرفته : 1 پیمانه
* انار دون شده شیرین : 4/1 پیمانه
* فندق خورد شده : 4/1 یا می توانید هر نوع مغزی که می خواهید درون آن بریزید
* موز خورد شده : در صورت تمایل 4/1 پیمانه





طرز تهیه کرپ :
3 عدد تخم مرغ را با چنگال یا مفتول می زنیم + نمک + وانیل + شیر + زعفران و بعد آرد را کم کم درون آن می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد کره آب شده را درون آن می ریزیم.
مواد را می گذاریم یکساعت بماند.
ماهیتابه تفلون ( ترجیحا تفلون بدون خش که راحت جدا شود ) ( البته اگر هم خش داشته باشد باید هر بار که می خواهید مواد بریزید با بورس کف ظرف را چرب کنید )
وقتی ماهیتابه داغ شد و با بورس کف آن را چرب کردید، 4/1 پیمانه از مواد را بر می داریم و دورن ماهیتابه می ریزیم و می چرخانیم تا یک ورقه پهن درست شود، صبر می کنیم و زمانی که یک طرف آن پخت بر می گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد و در نهایت آن را برداشته و به همین صورت بقیه کرپ ها را آماده می کنیم و می گذاریم سرد سرد شوند، درون یخچال هم می توانید بگذارید تا کاملا سرد شود.

آناناس خورد شده آب گرفته + انار + فندق + موز + خامه را با هم مخلوط می کنیم و یک قاشق از این مواد را وسط کرپ ها می گذاریم و بقچه می کنیم و با روبان های رنگی یا فویل یا کش چل گیس ( که قبلا شستیم ) می بندیمش.

descriptionکرپ بقچه EmptyRe: کرپ بقچه

more_horiz
حالا اینها را مینویسی تا به حال درست کردی ببینی چی از کار درمیاد !!!!!!!!!!!!!! 19

descriptionکرپ بقچه EmptyRe: کرپ بقچه

more_horiz
tasbiheabi wrote:
حالا اینها را مینویسی تا به حال درست کردی ببینی چی از کار درمیاد !!!!!!!!!!!!!! 19


راستش خیلی هاشو هنوز خودم درست نکردم اما دستور همشون کامله 30
چون از روی کتاب آشپزی چک می کنم 22 11
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply