بنا به آخرین گزارش انجمن مبارزه با سرطان آمریکا ، خوردن پسته خطر ابتلا به سرطان ریه را به صورت چشمگیری کاهش می دهد

پژوهشگران بخش سرطان شناسی دانشگاه تگزاس که این تحقیقات را به نتیجه رسانده اند متذکر شده اند که ویتامین E موجود در پسته موجب پیشگیری از سرطان های دیگر نیز می شود.

بدین ترتیب مصرف مقاديری gamma - tocopherol ‌ كه يكی از اشكال ويتامين E می باشد خطر ابتلا به سرطان ريه را كاهش می دهد.


همچنین بنا به نتايج اين تحقيقات پسته در كاهش كلسترول خون نقش دارد و دارای خواص آنتی‌اكسيدان بسیار قوی است و می‌تواند در كاهش موارد ابتلا به بيماری‌های قلبی نيز نقش به سزایی ایفا کند