غذاهاي چرب، اشتها را كور ميكند
يافتههاي يك مطالعه نشان ميدهد خوردن غذاهاي چرب تاثير منفي بر هومورنهايي ميگذارد كه وظيفه تنظيم اشتها و وزن فرد را برعهده دارند.
محققان ميگويند با هر بار خوردن غذاهاي چرب اين هورمورنها تا سه روز منشا هيچ گونه اثري نيستند.
تحقيقات نشان داد: اسيد پاميتيك بيشترين نقش را در چاقي و افزايش وزن دارد. اين اسيد در غذاهاي داراي روغنهاي اشباع شده از قبيل لبنيات و گوشت قرمز ديده ميشود.
پژوهشگران ميگويند اين مطالعه بر اهميت محدود كردن مصرف چربيهاي اشباع شده تاكيد ميكند.
دبورا كلگ، محقق اين مطالعه در اين باره اظهار ميكند:« ما در اين تحقيق نشان دادهايم كه فعاليت مغز ميتواند در مدت زمان كوتاهي موجب بروز تغييرات اساسي شود. »
براساس گزارش شورت نيوز، وي ميافزايد:« مادام كه مغز دستور توقف خوردن غذا را صادر نكرده، فرد پيوسته غذا ميخورد. »
نتايج اين مطالعه در نشريه The Journal of Clinical
يافتههاي يك مطالعه نشان ميدهد خوردن غذاهاي چرب تاثير منفي بر هومورنهايي ميگذارد كه وظيفه تنظيم اشتها و وزن فرد را برعهده دارند.
محققان ميگويند با هر بار خوردن غذاهاي چرب اين هورمورنها تا سه روز منشا هيچ گونه اثري نيستند.
تحقيقات نشان داد: اسيد پاميتيك بيشترين نقش را در چاقي و افزايش وزن دارد. اين اسيد در غذاهاي داراي روغنهاي اشباع شده از قبيل لبنيات و گوشت قرمز ديده ميشود.
پژوهشگران ميگويند اين مطالعه بر اهميت محدود كردن مصرف چربيهاي اشباع شده تاكيد ميكند.
دبورا كلگ، محقق اين مطالعه در اين باره اظهار ميكند:« ما در اين تحقيق نشان دادهايم كه فعاليت مغز ميتواند در مدت زمان كوتاهي موجب بروز تغييرات اساسي شود. »
براساس گزارش شورت نيوز، وي ميافزايد:« مادام كه مغز دستور توقف خوردن غذا را صادر نكرده، فرد پيوسته غذا ميخورد. »
نتايج اين مطالعه در نشريه The Journal of Clinical