چاي سبز از تحليل رفتن استخوان جلوگيري مي کند
محققان هنگ کنگي مي گويند چاي سبزي موادي دارد که روند تحليل استخوان ها را کند مي کند.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از هنگ کنگ ، دکتر پينگ چانگ لونگ و گروهي از محققان علوم پزشکي در موسسه پزشکي دانشگاه چيني هنگ کنگ ، گروهي از سلول هاي استخوان ساز را که به استئو بلاست موسومند در معرض سه ترکيب عمده چاي سبز کشت دادند.
اين سه ترکيب عبارت بودند از : اپيگالوکاته کين epigallocatechin ، گالوکاته کين gallocatechin و گالوکاته کين گالات .
بر اساس اين مطالعه که نتايج آن در شماره اخير نشريه شيمي غذا و کشاورزي منتشر شد ، محققان دريافتند يکي از اين سه ترکيب تست شده ، يعني اپي گالوکاته کين ، همچنين فعاليت نوعي آنزيم اساسي در رشد و نمو استخواني را تا هفتاد و نه درصد افزايش مي دهد.
آنان همچنين متوجه شدند غلظت هاي بالاي ماده اپي گالو کاته کين قادر است فعاليت يکي از انواع شناخته شده سلول هاي استخواني به نام استئوکلاست را که استخوان ها را تحيلي مي برد و ضعيف مي کند ، متوقف سازد.
محققان مي گويند ماده اپي گالو کاته کين ، هيچ تاثير منفي بر سلول هاي استخواني ندارد