بررسی های جدید علمی نشان می دهد، بادام حاوی برخی مواد موسوم به مواد پری بایوتیک است که با افزودن بر تعداد باکتریهای سودمند دستگاه گوارش، به تقویت سلامت این دستگاه کمک می کند. مواد پری بایوتیک، اجزای غیر قابل هضم مواد غذایی هستند که باکتریهای دستگاه گوارش، برای رشد و فعالیتشان از آنها تغذیه میکنند.
این باکتریهای سودمند، از قسمتهای مختلف بدن در برابر میکروب های زیانبار و بیماری زا، دفاع می کنند و نقش موثری در دستگاه ایمنی بدن دارند. بررسی جدید پژوهشگران که نتیجه آن در "مجله میکروبیولوژی کاربردی و زیست محیطی" منتشر شد، نشان میدهد مصرف بادام، تعداد باکتریهای سودمند روده را به مقدار چشمگیر افزایش میدهد. نکته جالب توجه در این پژوهش این است که اگر چربی بادام با استفاده از فرایندی ویژه، حذف شود، این دانه، دیگر چنین اثر سودمندی ندارد. به گفته پژوهشگران، باکتریهای سودمند درون روده، از چربی بادام برای رشد خود استفاده می کنند و چربی بادام، اساس اثر پری بایوتیک این دانه روغنی است.
این باکتریهای سودمند، از قسمتهای مختلف بدن در برابر میکروب های زیانبار و بیماری زا، دفاع می کنند و نقش موثری در دستگاه ایمنی بدن دارند. بررسی جدید پژوهشگران که نتیجه آن در "مجله میکروبیولوژی کاربردی و زیست محیطی" منتشر شد، نشان میدهد مصرف بادام، تعداد باکتریهای سودمند روده را به مقدار چشمگیر افزایش میدهد. نکته جالب توجه در این پژوهش این است که اگر چربی بادام با استفاده از فرایندی ویژه، حذف شود، این دانه، دیگر چنین اثر سودمندی ندارد. به گفته پژوهشگران، باکتریهای سودمند درون روده، از چربی بادام برای رشد خود استفاده می کنند و چربی بادام، اساس اثر پری بایوتیک این دانه روغنی است.