مصرف بی رویه و کنترل نشده خرما موجب افزایش قند خون می شود بنابراین توصیه میشود افراد به ویژه مبتلایان به دیابت میزان مصرف خرما را کنترل کنند
بسیاری زا افراد تصورمی کنند که به دلیل طبیعی بودن قند خرما مصرف بی رویه آن مضر نیست درحالی که قند خرما درصورت مصرف بیش از حد دربدن ذخیره و تبدیل به قند ساده شده و موجب افزایش قند خون می شود
گفتنی است قند خرما و دیگرمیوه ها ازنوع فروکتوز است که درصورت استفاده بیش از حد در بدن تجمع یافته و به قند گلوکز تبدیل شده و مازاد آن نیز بصورت چربی ذخیره می شود از اینرو به همه افراد به ویژه بیماران دیابتی توصیه می شود خرما را بصورت کنترل شده و به مقدارمحدود درطول روز مصرف کرده و از خوردن بیش از حد این میوه پرهیزشود
بسیاری زا افراد تصورمی کنند که به دلیل طبیعی بودن قند خرما مصرف بی رویه آن مضر نیست درحالی که قند خرما درصورت مصرف بیش از حد دربدن ذخیره و تبدیل به قند ساده شده و موجب افزایش قند خون می شود
گفتنی است قند خرما و دیگرمیوه ها ازنوع فروکتوز است که درصورت استفاده بیش از حد در بدن تجمع یافته و به قند گلوکز تبدیل شده و مازاد آن نیز بصورت چربی ذخیره می شود از اینرو به همه افراد به ویژه بیماران دیابتی توصیه می شود خرما را بصورت کنترل شده و به مقدارمحدود درطول روز مصرف کرده و از خوردن بیش از حد این میوه پرهیزشود