مواد لازم :

گشنيز خرد شده 1 قاشق چايخروي
پودر سير 1 قاشق چايخروي
پودر چيلي 1 قاشق چايخروي
نمك 1 قاشق چايخروي
ماست 2 قاشق سوپخوري
آب آناناس 1 قاشق سوپخوري
رنگ غذا چند قطره
سينه مرغ 275 گرم
فلفل دلمه زرد يا سبز 2/1 عدد
آناناس 8 تكه
گوجه فرنگي كوچك 6 عدد
پياز بزرگ 6 عدد
روغن مايع ذرت 1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه :

در يك كاسه بزرگ زيره , گشنيز, پودر سير, پودر چيلي , نمك , ماست , آب آناناس و چند قطره رنگ غذا(در صورت تمايل ) مخلوط كنيد. مرغ ها رابه قطعات منظم بريده و به سس بالا اضافه كنيد و حدود يك ساعت تا يك ساعت و نيم مرغ ها را در اين سس بخوابانيد . فلفل ها و پياز را به قطعات منظم تقريباً اندازه مرغ ببريد. گريل را از قبل روي حرارت متوسط تنظيم كرده و 6 عدد سيخ كباب چوبي يا فلزي را كنار گذاشته و به ترتيب تكه هاي مرغ , پياز , آناناس , فلفل دلمه اي و در هر سيخ يك عدد گوجه فرنگي را داخل سيخ كنيد . كباب ها را به وسيله يك قلم مو آغشته به روغن مايع كنيد سپس در سيني فر ياظرف نسوز قرار داده و زير گريل بگذاريد تا يك طرف پخته شود برگردانيد تا طرف ديگر بپزد .