[You must be registered and logged in to see this image.]
موادد لازم :
* روغن مایع : 50 گرم
* پیاز : یک عدد (100 گرم)
* بلدرچین : 4 عدد
* زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
* آب : 250 میلی لیتر
* نمک : نصف قاشق چایخوری
* آب پرتقال : 250 میلی لیتر
* نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
* شکر : 100 گرم
* خلال پوست پرتقال : 2 قاشق غذاخوری
* پرتقال : 2 عدد بزرگ
طرز تهيه :
روغن را حرارت داده و پیاز بسیار ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
بلدرچین را جداگانه پخته، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
زردچوبه را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و 10 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید. شکر را اضافه کرده و هم زدن و حرارت دادن را ادامه دهید تا سس غلیظی حاصل شود.
خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقیقه حرارت دهید. سس آماده است.
سس را به مواد قبل اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید.
پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و بر روی بلدرچین ها قرار دهید.
2 دقیقه حرارت دهید ، برش های پرتقال را سریعا خارج کنید و برای تزئین ظرف در اطراف بلدرچین ها استفاده کنید.
موادد لازم :
* روغن مایع : 50 گرم
* پیاز : یک عدد (100 گرم)
* بلدرچین : 4 عدد
* زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
* آب : 250 میلی لیتر
* نمک : نصف قاشق چایخوری
* آب پرتقال : 250 میلی لیتر
* نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
* شکر : 100 گرم
* خلال پوست پرتقال : 2 قاشق غذاخوری
* پرتقال : 2 عدد بزرگ
طرز تهيه :
روغن را حرارت داده و پیاز بسیار ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
بلدرچین را جداگانه پخته، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
زردچوبه را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و 10 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید. شکر را اضافه کرده و هم زدن و حرارت دادن را ادامه دهید تا سس غلیظی حاصل شود.
خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقیقه حرارت دهید. سس آماده است.
سس را به مواد قبل اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید.
پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و بر روی بلدرچین ها قرار دهید.
2 دقیقه حرارت دهید ، برش های پرتقال را سریعا خارج کنید و برای تزئین ظرف در اطراف بلدرچین ها استفاده کنید.