[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
پودر ژلاتین 5/1 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
شکر سه چهارم پیمانه
خامه نصف پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پره های پرتقال برای تزئین 1 پرتقال
طرز تهیه :
1- تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
2- شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد شود
3- رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
4- ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
5- خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
6- قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
مواد لازم :
پودر ژلاتین 5/1 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
شکر سه چهارم پیمانه
خامه نصف پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پره های پرتقال برای تزئین 1 پرتقال
طرز تهیه :
1- تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
2- شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد شود
3- رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
4- ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
5- خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
6- قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.