[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :

پودر ژلاتین 5/1 قاشق سوپخوری

رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری

شکر سه چهارم پیمانه

خامه نصف پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

پره های پرتقال برای تزئین 1 پرتقال



طرز تهیه :

1- تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.

2- شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد شود

3- رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید

4- ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.

5- خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.

6- قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.