تا به حال فكر كردهايد در صورتي كه يك روز مايع ظرفشويي در خانه تمام شود، چه بلايي سر آشپزخانه ميآيد؟
استفاده ازمايع ظرفشويي به اندازهاي عادي است كه نميتوان تصور كرد در گذشته چگونه ظروف با استفاده از مواد شوينده طبيعي تميز ميشدهاند اما در زندگي امروز، وجود نداشتن اين مايع به معناي جمع شدن كوهي از ظروف كثيف و چرب در آشپزخانه است.
تا همين چند سال پيش مايعهاي ظرفشويي تنها خاصيت پاككنندگي داشتند و فرمول تركيبي برخي از آنها به گونهاي بود كه در صورت تماس مستقيم دست با آن، ناراحتيهاي پوستي از جمله خشكي و خارش ايجاد ميكرد اما اخيرا به فرمول مايعهاي ظرفشويي موادي افزوده شده است كه آنها را با پوست دست سازگار كرده و در عين حال بويي خوش همراه با خاصيت ضد ميكروبي به همراه دارد.
البته توصيه كارشناسان بر اين است كه حتما هنگام كار با مايع ظرفشويي از دستكش استفاده شود و در صورتي كه چارهاي جز تماس مستقيم پوست با اين مايع نيست، حتما بايد پس از استفاده، دستها را با آب و صابون شستوشو داد و با كرم مرطوب كرد.
اين روز ها انواعي از مايع ظرفشويي غليظ به بازار آمدهاست كه تنها چند قطره از آن براي شستن كوهي از ظروف كافي است.
اين در حالي است كه مي توان به منظور صرفهجويي در مصرف آب و مايع ظرفشويي، يكي از لگنهاي سينك ظرفشويي را با آب گرم پر كرد و چند قطره از مايع درون آن ريخت اگربعد از پاك كردن باقيمانده غذا از ظروف، آنها را درون اين لگن قرار دهيد، خواهيد ديد كه چقدر شستن آنها آسانتر ميشود و در عين حال نيازي به استفاده مكرر از مايع ظرفشويي نيست.
توجه داشته باشيد كه حتما ظروف را با استفاده از آب گرم به خوبي آبكشي كنيد. در صورتي كه ظروف به خوبي آبكشي نشوند، باقيمانده مايع ظرفشويي روي آنها به همراه غذا وارد بدن ميشود و اين امر در دراز مدت ميتواند موجب مسموميت شود.
يكي از ويژگي هاي خوب مايع ظرفشويي، كف كردن آن است كه به شستوشوي هرچه بهتر ظروف كمك ميكند. از سوي ديگر، هنگام خريد مايع بايد به نشان استاندارد آن توجه كرد.
استفاده ازمايع ظرفشويي به اندازهاي عادي است كه نميتوان تصور كرد در گذشته چگونه ظروف با استفاده از مواد شوينده طبيعي تميز ميشدهاند اما در زندگي امروز، وجود نداشتن اين مايع به معناي جمع شدن كوهي از ظروف كثيف و چرب در آشپزخانه است.
تا همين چند سال پيش مايعهاي ظرفشويي تنها خاصيت پاككنندگي داشتند و فرمول تركيبي برخي از آنها به گونهاي بود كه در صورت تماس مستقيم دست با آن، ناراحتيهاي پوستي از جمله خشكي و خارش ايجاد ميكرد اما اخيرا به فرمول مايعهاي ظرفشويي موادي افزوده شده است كه آنها را با پوست دست سازگار كرده و در عين حال بويي خوش همراه با خاصيت ضد ميكروبي به همراه دارد.
البته توصيه كارشناسان بر اين است كه حتما هنگام كار با مايع ظرفشويي از دستكش استفاده شود و در صورتي كه چارهاي جز تماس مستقيم پوست با اين مايع نيست، حتما بايد پس از استفاده، دستها را با آب و صابون شستوشو داد و با كرم مرطوب كرد.
اين روز ها انواعي از مايع ظرفشويي غليظ به بازار آمدهاست كه تنها چند قطره از آن براي شستن كوهي از ظروف كافي است.
اين در حالي است كه مي توان به منظور صرفهجويي در مصرف آب و مايع ظرفشويي، يكي از لگنهاي سينك ظرفشويي را با آب گرم پر كرد و چند قطره از مايع درون آن ريخت اگربعد از پاك كردن باقيمانده غذا از ظروف، آنها را درون اين لگن قرار دهيد، خواهيد ديد كه چقدر شستن آنها آسانتر ميشود و در عين حال نيازي به استفاده مكرر از مايع ظرفشويي نيست.
توجه داشته باشيد كه حتما ظروف را با استفاده از آب گرم به خوبي آبكشي كنيد. در صورتي كه ظروف به خوبي آبكشي نشوند، باقيمانده مايع ظرفشويي روي آنها به همراه غذا وارد بدن ميشود و اين امر در دراز مدت ميتواند موجب مسموميت شود.
يكي از ويژگي هاي خوب مايع ظرفشويي، كف كردن آن است كه به شستوشوي هرچه بهتر ظروف كمك ميكند. از سوي ديگر، هنگام خريد مايع بايد به نشان استاندارد آن توجه كرد.