[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* كاكائو یا قهوه : یك قاشق مربا خوری سرپر
* شیر : یك لیوان
* پودر قند : یك قاشق غذا خوری سر پر
* زرده تخم مرغ :چهار عدد
* خامه : 200 گرم
* شكر : 2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
* ورقه ژلاتین ضخیم : سه ورق ( اگر نازك بود شش ورق )
طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیمتا كرم رنگ شود .
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم.
سپس كاكائو یا قهوه را در شیر حل می كنیم.
بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شكر)اضافه می كنیم و هم می زنیم.
سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه میكنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)
مواد لازم :
* كاكائو یا قهوه : یك قاشق مربا خوری سرپر
* شیر : یك لیوان
* پودر قند : یك قاشق غذا خوری سر پر
* زرده تخم مرغ :چهار عدد
* خامه : 200 گرم
* شكر : 2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
* ورقه ژلاتین ضخیم : سه ورق ( اگر نازك بود شش ورق )
طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیمتا كرم رنگ شود .
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم.
سپس كاكائو یا قهوه را در شیر حل می كنیم.
بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شكر)اضافه می كنیم و هم می زنیم.
سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه میكنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)