[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آلوچه­ قرمز : 500 گرم
* نمک : 1 قاشق چای خوری
* دانه فلفل سیاه :7 عدد
* سرکه : به میزان لازم




طرز تهیه :
آلوچه ­ها را با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز آشپزخانه، خشک کنید. شیشه ­ای مناسب در نظر بگیرید و آلوچه­ ها را داخل آن بریزید. سپس نمک و دانه­ های فلفل را به آلوچه­ ها بیفزایید. روی مواد سرکه بریزید تا شیشه کاملاً پُر شود. در ظرف را محکم کنید و آن را در جای خنک نگه دارید.
حدوداً بعد از 3 هفته، ترشی آماده مصرف است.