[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آلوچه قرمز : 500 گرم
* نمک : 1 قاشق چای خوری
* دانه فلفل سیاه :7 عدد
* سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
آلوچه ها را با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز آشپزخانه، خشک کنید. شیشه ای مناسب در نظر بگیرید و آلوچه ها را داخل آن بریزید. سپس نمک و دانه های فلفل را به آلوچه ها بیفزایید. روی مواد سرکه بریزید تا شیشه کاملاً پُر شود. در ظرف را محکم کنید و آن را در جای خنک نگه دارید.
حدوداً بعد از 3 هفته، ترشی آماده مصرف است.
مواد لازم :
* آلوچه قرمز : 500 گرم
* نمک : 1 قاشق چای خوری
* دانه فلفل سیاه :7 عدد
* سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
آلوچه ها را با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز آشپزخانه، خشک کنید. شیشه ای مناسب در نظر بگیرید و آلوچه ها را داخل آن بریزید. سپس نمک و دانه های فلفل را به آلوچه ها بیفزایید. روی مواد سرکه بریزید تا شیشه کاملاً پُر شود. در ظرف را محکم کنید و آن را در جای خنک نگه دارید.
حدوداً بعد از 3 هفته، ترشی آماده مصرف است.