Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life

descriptionچی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟ Emptyچی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مخملباف:اگر خامنه ای خودش را در اختیار شکنجه گران خودش قرار دهد پس از دو روز در تلویزیون جمهوری اسلامی برهنه عربی خواهد بود.
اگر می خواهید بدانید ابطحی عزیز را چگونه شکنجه کرده اند، قصه جراحی روح را بخوانید. اگر خامنه ای خودش را در اختیار شکنجه گران خودش قرار دهد پس از دو روز در تلویزیون جمهوری اسلامی برهنه عربی خواهد رقصید. کسانی که ابطحی قهرمان را از نزدیک دیده بوده اند و حالا او را در تلویزیون می بینند، می دانند که ظرف حدود 40 روز چگونه یک انسان 18 کیلو وزن کم می کند. از این به بعد در هر کجا تصویر ابطحی را ببینیم به احترام او از جایمان برمی خیزیم تا اعتراف گرفتن به وسیله شکنجه، دیگر نگرانی مبارزمان ما نباشد.

Last edited by faezeh on Tue Aug 04, 2009 12:09 am; edited 1 time in total

descriptionچی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟ EmptyRe: چی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟

more_horiz
حالا بماند که ابطحی میبایست در دادگاه روحانیون محاکمه میشده و هنوز برای عریان کردن وی از لباس روحانیت زود بوده ...
این اعترافات ساختگی و تاسف بار من رو به یاد حرفایی میندازه که از بازرگان قبل از محاکمه اش گفته بوده .
با این تفاوت که بازرگان قبل از ورود به دادگاه برای محاکمه این فرصت رو داشت که به مردم بگه هر چیزی که از من شنیدیدو خواندید را باور نکنید که هیچ کدوم از این حرفها ؛حرفهای من نیست .. .

descriptionچی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟ EmptyRe: چی به سر ابطحی آوردن ..؟؟؟؟

more_horiz
چي شده؟!!!!!!!
حالا بايد مخبلباف حرف بزنه؟؟؟؟؟؟؟
شما حرفهاي خود ابطحي هم باور نمي كنيد
خوب
نكنيد
مثل خيلي چيزاي ديگه....
كارتون همينه
ما كه كيف كرديم
اعترافاشونم با دقت گوش كرديم
خيلي هم جالب بود
انسان اگر يه كمي عقل داشته باشه ميفهمه كه يه آدم سياسي رو شكنجه نميكنن تا اعتراف بگيرن
شما هم مثل همون دشمنان ايران(حرف همونهارو هي تكرار كنيدو بگيد دوستدار ايرانيد)
خوب بگيد
[You must be registered and logged in to see this link.] 21
راستي نميدونستم
از راه دور هم جماعتو وزن ميكنن
البته از ساحره ها بعيد نيست؟؟؟؟
هست؟؟؟
نه بابا
نيست......
البته شايدم ساپورت مالي ميشن از وزنش براي شركت تو مسابقه ي كشتي كم كنن؟؟؟
هان :{قاه قاه}:
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply