[You must be registered and logged in to see this image.]
توصيه پزشكان همواره بر اين است كه براي داشتن بدني سالم و پر انرژي بايد صبحانهاي كامل و مقوي خورد.
هرچند بسياري از كودكان و حتي بزرگترها از خوردن صبحانه طفره ميروند، اما با ايجاد تنوع در منوي صبحانه ميتوان افراد را به خوردن آن تشويق كرد.
يكي از مواد غذايي كه مي توان علاوه بر كره و پنير و خامه در وعده صبحانه مصرف كرد، حلوا شكري است كه با طعمهاي مختلف در بازار عرضه ميشود.
البته اين غذاي مقوي ميتواند به عنوان عصرانه نيز مورد استفاده قرار گيرد و از آنجايي كه كم حجم و مقوي است، يكي از خوراكيهاي خوشمزه براي زنگ تفريح دانشآموزان به شمار ميآيد.
حلوا از كنجد تهيه ميشود و از همين رو غذايي مقوي و پرخاصيت و البته پركالري به شمار ميآيد. شايد جالب باشد كه بدانيد بيشترين توليد حلوا شكري در دليجان صورت ميگيرد.
تاريخچه توليد حلوا شكري هم به زماني بازميگردد كه شاهعباس از شيخ بهايي خواست فرمول غذايي مقوي براي سربازان را به او بدهد و فرمول ابداعي وي تركيبي بود از عصاره كشمش و كنجد آسياب شده. از آن روز به بعد بود كه اين غذا نزد ايرانيان مرسوم شد و چنان شهرتش زياد شد كه ديگر كمتر كسي پيدا ميشد كه آن را نخورده باشد.
البته در آن روزگار حلوا شكري وجود نداشت، چون اصولا شكر به اين فرمول اضافه نشده بود. اما وقتي كه پاي حلوا ارده به تهران رسيد، شكر به بازار آمد و جاي شيره كشمش را گرفت.
گفتني است،حلوا شكري تنها در ايران و چند كشور ديگر توليد ميشود و از همين رو ميتواند محصول خوبي براي صادرات باشد.
توجه داشته باشيد كه بايد حلوا را درمحيطي خشك و خنك نگهداري كرد و هرچند اين محصول به سرعت فاسد نميشود اما بايد در هنگام خريد، تاريخ مصرف آن را مد نظر قرار داد.
از سوي ديگر از آنجايي كه حلوا شكري از شكر تهيه ميشود، مصرف آن براي افراد ديابتي توصيه نميشود. اين روزها حلوا در اندازهها و بستهبنديهاي متنوعي در بازار عرضه ميشود.
توصيه پزشكان همواره بر اين است كه براي داشتن بدني سالم و پر انرژي بايد صبحانهاي كامل و مقوي خورد.
هرچند بسياري از كودكان و حتي بزرگترها از خوردن صبحانه طفره ميروند، اما با ايجاد تنوع در منوي صبحانه ميتوان افراد را به خوردن آن تشويق كرد.
يكي از مواد غذايي كه مي توان علاوه بر كره و پنير و خامه در وعده صبحانه مصرف كرد، حلوا شكري است كه با طعمهاي مختلف در بازار عرضه ميشود.
البته اين غذاي مقوي ميتواند به عنوان عصرانه نيز مورد استفاده قرار گيرد و از آنجايي كه كم حجم و مقوي است، يكي از خوراكيهاي خوشمزه براي زنگ تفريح دانشآموزان به شمار ميآيد.
حلوا از كنجد تهيه ميشود و از همين رو غذايي مقوي و پرخاصيت و البته پركالري به شمار ميآيد. شايد جالب باشد كه بدانيد بيشترين توليد حلوا شكري در دليجان صورت ميگيرد.
تاريخچه توليد حلوا شكري هم به زماني بازميگردد كه شاهعباس از شيخ بهايي خواست فرمول غذايي مقوي براي سربازان را به او بدهد و فرمول ابداعي وي تركيبي بود از عصاره كشمش و كنجد آسياب شده. از آن روز به بعد بود كه اين غذا نزد ايرانيان مرسوم شد و چنان شهرتش زياد شد كه ديگر كمتر كسي پيدا ميشد كه آن را نخورده باشد.
البته در آن روزگار حلوا شكري وجود نداشت، چون اصولا شكر به اين فرمول اضافه نشده بود. اما وقتي كه پاي حلوا ارده به تهران رسيد، شكر به بازار آمد و جاي شيره كشمش را گرفت.
گفتني است،حلوا شكري تنها در ايران و چند كشور ديگر توليد ميشود و از همين رو ميتواند محصول خوبي براي صادرات باشد.
توجه داشته باشيد كه بايد حلوا را درمحيطي خشك و خنك نگهداري كرد و هرچند اين محصول به سرعت فاسد نميشود اما بايد در هنگام خريد، تاريخ مصرف آن را مد نظر قرار داد.
از سوي ديگر از آنجايي كه حلوا شكري از شكر تهيه ميشود، مصرف آن براي افراد ديابتي توصيه نميشود. اين روزها حلوا در اندازهها و بستهبنديهاي متنوعي در بازار عرضه ميشود.