مواد لازم :
* بادمجان : 150 گرم
* روغن زیتون : 100 گرم
* سس سفید : 150 گرم
* پنیر پارمیسان : 150 گرم
* كالباس : 150 گرم
* جعفری ساطوری شده : 150 گرم
* گوجه فرنگی : 150 گرم
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
داخل سس سفید را كمی پنیر رنده شده پارمیسان یا هلندی میریزیم ,
كالباس را خرد می كنیم و داخل سس می ریزیم و روی بادنجان یا كدو سرخ شده را از این مایه می ریزیم و كمی پنیر روی آن می پاشیم و چند دقیقه در فر می گذاریم ,
بعد بادنجان ها را در دیس می چینیم و روی آن كمی جعفری خرد شده و یكی دو حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم .
* بادمجان : 150 گرم
* روغن زیتون : 100 گرم
* سس سفید : 150 گرم
* پنیر پارمیسان : 150 گرم
* كالباس : 150 گرم
* جعفری ساطوری شده : 150 گرم
* گوجه فرنگی : 150 گرم
* نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
داخل سس سفید را كمی پنیر رنده شده پارمیسان یا هلندی میریزیم ,
كالباس را خرد می كنیم و داخل سس می ریزیم و روی بادنجان یا كدو سرخ شده را از این مایه می ریزیم و كمی پنیر روی آن می پاشیم و چند دقیقه در فر می گذاریم ,
بعد بادنجان ها را در دیس می چینیم و روی آن كمی جعفری خرد شده و یكی دو حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم .