درود و سلام بر همه ی دوستان ایران فروم و با تشکر و قدردانی قلبی و صمیمانه از حُسن توجه و التفات بی شائبه ی عزیزانم احمد آقا و نسرین خانم که بر حقیر منت گذاشته و با تماس های تلفنی و مذاکراتی علت تصمیم به انفصال بنده از این فضای مجازی را جویا شدند . همان طور که در کامنت های قبلی ام در بحث صادق هدایت عرض کردم و پرسش ها و پاسخ هایی که با احمد آقا دوست عزیز و بزرگوارم داشتم ، من هیچ کدورتی نسبت به هیچ یک ار اعضاء ند اشته و ندارم و اندر باب مغالطه و جوانبهم نیز ، جز مواردی که گفتم ، بحث خاصی ندارم و اصرار جناب شاهین بر تایید مغالطه توسط حقیر در بحث را نیز به عنوان نظر شخصی ایشان می پذیرم و به آن احترام می گذارم . اعتقاد راسخ من بر این است که اصولا" بحث در شرایطی که عسر و حرج غالب است و اضطرار و احساس و شوائب ، مسلط ، قطعا" به نتیجه ای خاص و مطلوب منجر نخواهد شد . اما شما قدری تامل کنید که چرا جناب یدی رفتند و هنوز برنگشته اند ؟ چراجناب سزار رفتند و برنگشته اند ؟ و برخی دیگر از افراد را که بنده به خاطر دارم . من در این فروم به بعضی ها سلام می کنم ، پاسخ نمی شنوم ، خوش آمد می گویم ، با سکوتی عجیب مواجه می شوم ، گاه پاسخ ها و کامنت ها را بدون تعارف ، در حالتی می بینم که ممکن است بعضی از افراد را فراری دهند و جسارتا" صرفا" حالت شوخی و مطایبه ی عاری از صفا می گیرد و انسانی که تجربه کرده باشد و قلم زده باشد ، به خوبی می داند که این گونه برخوردها ، نمی تواند تنها یک شوخی عادی و صرف باشد و البته من نمی گویم که کسی که کامنت می گذارد حتما" هدف منفی دارد ، اصلا" نمی توانم چنین قضاوتی بکنم ، اما می خواهم بگویم که شخصیت افراد و برداشت هایشان متفاوت است ، ظرفیت ها نیز طبیعتا" متفاوت است . این که بنده بیایم همه ی تاپیک ها را بنا بر عادت مالوف ببینم و بخوانم ، به نظرم رفتار و حرکت شایسته ای است ، اما این که چگونه از افرادی که زحمت می کشند ، تشکر کنم و چطور با آن ها برخورد کنم ، خیلی مهم تر از توجه وروءیت تاپیک هاست . علاوه بر این ها می دانم که در یک فضای مجازی همه نوع سلیقه ای وجود دارد و در نتیجه حق ندارم و نمی توانم بگویم که فلان شخص یا فلان تاپیک نباید باشد و یا اساسا" وجاهت ندارد ، اما می توانم با نقدی منصفانه و مترتب بر دانش و دانسته و با تکیه بر اصول آگاهی و شناخت ، انتقاد کنم و آن هم انتقادی به غایت سازنده ، متین و ملایم و اثر گذار . شاید حقیر به واسطه ی تجاربی که در قلم زدن دارم و سابقه ی دیرینه در این زمینه ، چندان برایم مهم نباشد و به سادگی از کنار مسایل بگذرم ، اما باید قبول کنیم که اگر با هم دوست هستیم و همه اهل اندیشه و هنر و قلم ، رسالتی بر دوش داریم که آن هم تبادل نظر و هم اندیشی ، انتقال مفاهیم و نظریات ، بالا بردن سطح معلومات خود با مساعدت و معاضدت و همیاری و همکاری سازنده و متقابل ، و نهایتا" بالابردن سطح این فروم است . صد البته که در این مسیر ؛ موانعی نیز وجود دارد و شرایطی خاص حاکم است و ابزار و امکاناتی محدود به سلب دیدار و شنیدار ، که تنها نوشتار ما را در بر می گیرد و من چقدر خوشحال شدم که با تنی چند از دوستان تلفنی صحبت کردم ، صدایشان را شنیدم و ولو به اختصار و با عجله به خاطر مشکلاتی که وجود داشت ، تاثیری صد چندان بر گرفتم و مشعوف شدم .
خوب ؛ از همان ابتدا به ضعیف بودن برخی مطالب انتقاد داشتم و بسیاری از مطالب را نیز مانند مطالب جناب یدی ، جناب حیران ، جناب شاهین ، نیلوفر خانم ، و عکس ها و مطالب واقعا" سرگرم کننده از مهسا و پوپک و نسرین خانم و مطالب ارزنده ای که جناب سزار می گذاشت و نیز از مطالب و توجه خاصی که این اواخر احمد آقا و سایر دوستانی که الآن حضور ذهن ندارم مانند خانم یاس سفید و فضایی را که انصافا" فائزه خانم با حضور بسیار گرمی که دارند و انرژی و نشاطی که ایشان به دیگران تزریق می کنند و مطالب و تاپیک های جالبی که می گذارند و ... همیشه پسندیده ام و از آنها نهایت استفاده را برده ام و بر سطح معلومات خودم به خاطر همکاری و همراهی این دوستان عزیز ، افزوده ام و از این جهت خوشحالم که اوقاتم را بیهوده نگذرانده ام .
بنده هم یک نفر مثل همه ی شما هستم و بلکه از خیلی از شما عزیزان از حیث دانش و فهم و گیرایی مطالب پایین ترم و استوانه و اساس به شمار نمی آیم و این را بدون هیچ تعارفی می گویم .
از این که با وقفه ای که در آمدنم به فروم ایجاد کردم ، عمیقا" از همه عذرخواهی می کنم ، و امیدوارم که لیاقت دوستی با شما دوستان خوب و خون گرم را داشته باشم . باردیگر از همه ی دوستان عزیزم ، مخصوصا"
احمد آقا و نسرین خانم صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و از لطف و مرحمتی که نسبت به من روا داشتند ، سر خضوع و تواضع و تعظیم فرود می آورم .
از آقا شاهین هم بابت این مباجثه ای که به غلط به مجادله تبدیل شد عذر خواهی می کنم .
سلامتی و سعادت و توفیق روز افزون همه ی شما را از خداوند منان خواستارم .
خوب ؛ از همان ابتدا به ضعیف بودن برخی مطالب انتقاد داشتم و بسیاری از مطالب را نیز مانند مطالب جناب یدی ، جناب حیران ، جناب شاهین ، نیلوفر خانم ، و عکس ها و مطالب واقعا" سرگرم کننده از مهسا و پوپک و نسرین خانم و مطالب ارزنده ای که جناب سزار می گذاشت و نیز از مطالب و توجه خاصی که این اواخر احمد آقا و سایر دوستانی که الآن حضور ذهن ندارم مانند خانم یاس سفید و فضایی را که انصافا" فائزه خانم با حضور بسیار گرمی که دارند و انرژی و نشاطی که ایشان به دیگران تزریق می کنند و مطالب و تاپیک های جالبی که می گذارند و ... همیشه پسندیده ام و از آنها نهایت استفاده را برده ام و بر سطح معلومات خودم به خاطر همکاری و همراهی این دوستان عزیز ، افزوده ام و از این جهت خوشحالم که اوقاتم را بیهوده نگذرانده ام .
بنده هم یک نفر مثل همه ی شما هستم و بلکه از خیلی از شما عزیزان از حیث دانش و فهم و گیرایی مطالب پایین ترم و استوانه و اساس به شمار نمی آیم و این را بدون هیچ تعارفی می گویم .
از این که با وقفه ای که در آمدنم به فروم ایجاد کردم ، عمیقا" از همه عذرخواهی می کنم ، و امیدوارم که لیاقت دوستی با شما دوستان خوب و خون گرم را داشته باشم . باردیگر از همه ی دوستان عزیزم ، مخصوصا"
احمد آقا و نسرین خانم صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و از لطف و مرحمتی که نسبت به من روا داشتند ، سر خضوع و تواضع و تعظیم فرود می آورم .
از آقا شاهین هم بابت این مباجثه ای که به غلط به مجادله تبدیل شد عذر خواهی می کنم .
سلامتی و سعادت و توفیق روز افزون همه ی شما را از خداوند منان خواستارم .