Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionسس سفید Emptyسس سفید

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* كره : 50 گرم
* شیر : 1 پیمانه
* آرد : 4 قاشق سوپخوری






طرز تهیه :
آرد را در ظرفی ریخته و شیر سرد را به تدریج بهش اضافه كنید تا آرد با شیر کاملا مخلوط شود.
حاا طرف را روی شعله گاز بگذارید و در حال هم زدن بجوشانید تا غلیظ شود. در این حال كره را داخل سس بریزید و هم بزنید . اکنون سس سفید شما آمداه شده.

حال برای سرو غذا سس تان آماده است ، کمی که خنک شد، هنگام سرو می توانید در صورت تمایل به آن کمی هم خامه و جعفری خرد شده اضافه کنید.

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
سلام سحر خوبم 1
دستتون درد نکنه
واقعا ممنون
میشه یه خواهش کنم:؟اگه زحمتی نیست لطفا سس مایونزم یه دفه آموزش بدین.
یک دنیا تشکر 26

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر خوبم 1
دستتون درد نکنه
واقعا ممنون
میشه یه خواهش کنم:؟اگه زحمتی نیست لطفا سس مایونزم یه دفه آموزش بدین.
یک دنیا تشکر 26


سلام یاسی جونم 2
چطور موتوری؟ 11
منم آشپزی گذاشتم 4 61

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
پس يه زحمت بكشيد نحوه پخت نيم رو و املت و آب دوغ خيار رو هم براي ما بفرستيد ما استفاده كنيم 3

descriptionسس سفید Emptyسس مايونز

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر خوبم 1
دستتون درد نکنه
واقعا ممنون
میشه یه خواهش کنم:؟اگه زحمتی نیست لطفا سس مایونزم یه دفه آموزش بدین.
یک دنیا تشکر 26


مواد لازم:

سفيده تخم مرغ 2 عدد
سركه 3 قاشق غذا خوري ( بهتراست 1.5 قاشق سركه و 1.5 قاشق آبليمو )
سس خردل 1 قاشق غذا خوري
روغن مايع 2 پيمانه سر خالي
نمك 1 قاشق چايخوري
شكر 1 قاشق مربا خوري
فلفل سفيد 1/2 چايخوري

طرز تهيه:

تخم مرغ، سركه، نمك، سس خردل و نصف روغن مايع را درون مخلوط كن دو تا سه دقيقه مداوم مي زنيم . سپس روغن را طي چند مرحله به آن اضافه مي كنيم.

نكات مورد توجه:

1) اگر خواستيد زرده تخم مرغ را هم اضافه كنيد، اول زرده را بزنيد وقتي رنگش به سمت سفيدي رفت بعد بقيه مواد را اضافه كنيد.

2) سس را در يخچال گذاشته، بعد از مدتي آن را استفاده كنيد.

3) براي مصرف سالاد الويه چون سس سفت تر استفاده مي شود، مقدار روغن را بيشتر كنيد.

4) براي شل تر شدن سس سركه و آبليمو را بيشتر كنيد.

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
hajreza wrote:
پس يه زحمت بكشيد نحوه پخت نيم رو و املت و آب دوغ خيار رو هم براي ما بفرستيد ما استفاده كنيم 3


در آموزش بعدی هم به نحوه پخت نیمرو و املت و آب دوغ خیار ویژه آقا حاج رضا می پردازیم 11

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
سلام سحر گلم 1
نمیدونم بگم چقدر تشکر
هر چی بیشتر بهتر
دستت درد نکنه 2 1 16

descriptionسس سفید EmptyRe: سس سفید

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر گلم 1
نمیدونم بگم چقدر تشکر
هر چی بیشتر بهتر
دستت درد نکنه 2 1 16


قربونت بچرخم گلم 1
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply