خصصان تغذيه دانشگاه تگزاس:
براي كاهش فشار خون ، خربزه بخوريد
جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه توصيه ميكنند ، خربزه براي پايين آوردن فشار خون
مفيد است.
به گزارش ايسنا، متخصصان تغذيه در مركز بهداشتي دانشگاه تگزاس خاطرنشان كردند: خوردن مقادير زيادي از سبزيجات و ميوههاي سرشار از پتاسيم مانند خربزه و پرتقال براي مبتلايان به فشار خون بالا مفيد است و در پايين آوردن فشار خون تاثير قابل توجهي دارند.
دكتر لونا ساندون استاديار تغذيه كلينيكي در اين دانشگاه و سخنگوي انجمن ديابت آمريكا در اين باره اظهار كرد: خربزه نيز مانند هندوانه و طالبي حاوي مقادير زيادي پتاسيم است. يك چهارم از طالبي حاوي 800 تا 900 ميليگرم پتاسيم است كه تقريبا 20درصد از مقدار توصيه شده براي مصرف روزانه پتاسيم را تامين ميكند.
وي تصريح كرد: ميوههايي چون آووكادو، كيوي، خرمالو، لوبيا، سيبزميني، گوجهفرنگي و حتي گريپ فروت از ديگر منابع غذايي غني از پتاسيم محسوب ميشوند كه براي مبتلايان به فشار خون بالا سودمند هستند.
براي كاهش فشار خون ، خربزه بخوريد
جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه توصيه ميكنند ، خربزه براي پايين آوردن فشار خون
مفيد است.
به گزارش ايسنا، متخصصان تغذيه در مركز بهداشتي دانشگاه تگزاس خاطرنشان كردند: خوردن مقادير زيادي از سبزيجات و ميوههاي سرشار از پتاسيم مانند خربزه و پرتقال براي مبتلايان به فشار خون بالا مفيد است و در پايين آوردن فشار خون تاثير قابل توجهي دارند.
دكتر لونا ساندون استاديار تغذيه كلينيكي در اين دانشگاه و سخنگوي انجمن ديابت آمريكا در اين باره اظهار كرد: خربزه نيز مانند هندوانه و طالبي حاوي مقادير زيادي پتاسيم است. يك چهارم از طالبي حاوي 800 تا 900 ميليگرم پتاسيم است كه تقريبا 20درصد از مقدار توصيه شده براي مصرف روزانه پتاسيم را تامين ميكند.
وي تصريح كرد: ميوههايي چون آووكادو، كيوي، خرمالو، لوبيا، سيبزميني، گوجهفرنگي و حتي گريپ فروت از ديگر منابع غذايي غني از پتاسيم محسوب ميشوند كه براي مبتلايان به فشار خون بالا سودمند هستند.